Karşılaşma olasılığımız yüksek Bir ara kapışırızValla onu bilmem de ben çok üst düzey oynarım. O oyunun ilk çekirdek, eski kadrosundanım. En eskileri falan hep tanırım.
Hiç sorun olmaz. Boş bir zamanda beklerim mesela bu hafta sonu? Tanıdığım bir nick çıkarsak yalnız iyi gülerim.Karşılaşma olasılığımız yüksek Bir ara kapışırız
Benim net sıkıntılı bu aralar .Yoksa şimdi oynardıkHiç sorun olmaz. Boş bir zamanda beklerim mesela bu hafta sonu? Tanıdığım bir nick çıkarsak yalnız iyi gülerim.
Neyse bir yere kaçmıyoruz. Oynayacağız elbetBenim net sıkıntılı bu aralar .Yoksa şimdi oynardık
İnşallahNeyse bir yere kaçmıyoruz. Oynayacağız elbet
Kendi evimizde ki maç 27 yada 28 olması lazımdı .Bizim final maçı ne zaman agalar ? @Since2011 @MEnes
Yani ilk maç daha erken ?İnşallah
Kendi evimizde ki maç 27 yada 28 olması lazımdı .
1 hafta öncesi olması lazımYani ilk maç daha erken ?
Yani ilk maç daha erken ?
Biletleri nasıl bir hiddetle beklediğimi bilemezsiniz. İnşallah kalır ya Gs Bonus kartlılardan.1 hafta öncesi olması lazım
Hemen tükeniyor elini çabuk tut İnşallah alırsın Efsane maç olacak tıklım tıklım olur yine.Biletleri nasıl bir hiddetle beklediğimi bilemezsiniz. İnşallah kalır ya Gs Bonus kartlılardan.
İşte sanırım haftaya çıkacak. Ama 1 gün önce Gs Bonus kartlılara çıkacak. O 1 günde dolmazsa ikinci gün sabahın köründe biletixe koşarım.Hemen tükeniyor elini çabuk tut İnşallah alırsın Efsane maç olacak tıklım tıklım olur yine.
İnşallah Dursun gelir de temizinden bir linç yer Neyse ben yatıyorum kardeşim Allaha emanet ol hayırlı geceler.İşte sanırım haftaya çıkacak. Ama 1 gün önce Gs Bonus kartlılara çıkacak. O 1 günde dolmazsa ikinci gün sabahın köründe biletixe koşarım.
Sağol sana da hayırlı gecelerİnşallah Dursun gelir de temizinden bir linç yer Neyse ben yatıyorum kardeşim Allaha emanet ol hayırlı geceler.
25.bölümHahahaha agalar bu kaçıncı bölümden ya resmen haykırdım
Yok aga ilk defa degil Racilerin zamaninda da oluyordu bu olay sık sık en son Tnt sezonunda olmuştuVadi herhalde ilk defa bölümden sonra fragman yayınlamış. İsteyen konusunu açabilir [emoji2] birçok sitede haberi var ilk defa diye.
Haber sitelerinde ilk yazıyor ondan dedim.Yok aga ilk defa degil Racilerin zamaninda da oluyordu bu olay sık sık en son Tnt sezonunda olmuştu
Ben açtım konusunu bakabilirsin
Keşke barışsalarda Vadi rayına otursa. Sahi bu kardeşler neden ayrıldı o kadar araştırdım hiçbir şey bulamadım.Ustayla kardesini ne yapip edip yeniden baristirılmasi lazim bir efsaneyi öldürüyor şu an ki yarim akilli senaristlerimiz.