Merhaba arkadaşlar

@MEnes @Yiğitt @Doğu @OzaN @DarkLeqenD @Harunnn60 Hoşbulduk, teşekkürler.

Doğu: Valla ben de şaşırdım 2012'den kalma üyeliğim olduğunu görünce. Ne zaman oldum ne için oldum hiç bilmiyorum :D
Ozan: Filmlerle de aram iyi. Forumdaki film etkinliklerini gördüm. Onlara da en kısa zamanda katılmaya çalışırım.
Harunnn60: http://pogd.es/p/MasacRE Buradan bakabilirsin. Tek tek yazmayayım şimdi :D Ayrıca o siteye üye olmanızı tavsiye ederim. Hem izlediğiniz dizileri takip etmek, hem de yeni çıkanlara bakmak için faydalı oluyor.
ayy bir tane bile cw dizisi yok :ppp::ppp::ppp:

aa bu arada hoşgeldin :F yeni üyelere hep söylediğim birşey var buradaki aile ortamı başka yerde yok bazen forum çöküyor ve giremediğimiz zaman boşluğa düşer gibi oluyoruz okadar bağlıyız buraya senin içinde bu geçerli olur umarım kalıcı olup:bhr::bhr::bhr:

Hoşgeldin utku bende ali kalıcı olursun umarım 46 ya bu hafta başlayacağım bende :)

@Since2011 @Bully @Çiğdem- @Felon Hoşbulduk, teşekkürler.

Bully: Haftaya gelirim. Bugün izleyemedim zaten, maç vardı. Nete düşünce izlerim artık.

Çiğdem-: CW'den Arrow'u ilk çıktığı zamanlar izliyordum, seviyordum da aslında ama sonra koptum nedense. Sonra baktım bir de Flash çıkmış. Şimdi de üşeniyorum artık o kadar bölüm izlemeye :D

hoşgeldin @MasacRE- forumda yabancı dizileri sevenlerin çoğalması harika bir olay :)

İnanır mısın geçen profiline baktığımda kendi kendime "Allah Allah 2012'de üye olmuş ama hiç mesaj yazmamış" diye düşünmüştüm :) Neyse ki aramıza katıldın geç de olsa :D 46 izliyor olman da ayrı bir hoş olmuş tekrardan hoşgeldin kardeşim :)

özellikle vadiyi izlememesi dahada hoş sanki :) arkadaş kösemci çıktı :)

Hoş geldin tekrardan @masacre izlediğin dizileri izlemiyorum ama olsun belki Sıla dinliyorsundur oradan anlaşırız. :A

ondanda nefret ediyormuş hiçbir yerden ortak yönünüz yok :))

@MEnes @Yiğitt @Doğu @OzaN @DarkLeqenD @Harunnn60 Hoşbulduk, teşekkürler.

Doğu: Valla ben de şaşırdım 2012'den kalma üyeliğim olduğunu görünce. Ne zaman oldum ne için oldum hiç bilmiyorum :D
Ozan: Filmlerle de aram iyi. Forumdaki film etkinliklerini gördüm. Onlara da en kısa zamanda katılmaya çalışırım.
Harunnn60: http://pogd.es/p/MasacRE Buradan bakabilirsin. Tek tek yazmayayım şimdi :D Ayrıca o siteye üye olmanızı tavsiye ederim. Hem izlediğiniz dizileri takip etmek, hem de yeni çıkanlara bakmak için faydalı oluyor.
yabancı dizi listen harikaymış araya @Harunnn60 un fear the walkiş dit lerinide katmasan dahada hoş olacaktı :)

Her yeni gelen yabancı dizi sever arkadaşlarımıza Ece Candy tarzında dizileri önerme her şeyin farkındayım. :) Bu konuda sen de dikkatli ol. :)) @MEnes
kendim zor tahammül edip 5. bölümde bıraktığım diziyi millete niye tavsiye edeyim kafayımı yedik :)

20 yıllık diziye başlamak cesaret ister :) bugüne kadar izlememişse bundan sonra başlaması imkansız :)
Bugüne kadar izlemeyen evcil hayvan bile yok la adam illa ki izlemiştir :A Neyse izlemese de canı sağolsun benden sonra Vadiciler efsane bir transfer daha yaparak @MEnes kardeşimizi kazandı :A Her türlü sizden fazlayız akıllı ol :A Bilmem kaç kişi + @Çiğdem-'in oklavası :A Bence şansını zorlama :A

yabancı dizi listen harikaymış araya @Harunnn60 un fear the walkiş dit lerinide katmasan dahada hoş olacaktı :)

kendim zor tahammül edip 5. bölümde bıraktığım diziyi millete niye tavsiye edeyim kafayımı yedik :)
@MasacRE- Better Call Saul izlediğini gördüğümde sevinmiştim ama yukarıdaki CW dizilerine bulaştığını görmemiştim. Demek ki onu da kaybetmişiz. :))

Adamın yüzüne karşı dedikodu yapıyorum ama daha hoşgeldin diyemedim. :A

Hoşgeldin, kalıcı olman ve CW dizilerine bulaşmaman dileğiyle. :) @MasacRE-

Ben izleyeceğim işleri dikkatli seçerim zaten :) @destere nin akıl oyunlarına kolay kolay kanmayacağım. :AKalite nerde ben ordayım. :)
outlander la vikings e başlayacağına söz vermiştin :) unutmada verilen sözleri asla unutmam fil hafızası var bende :)

@MasacRE- Better Call Saul izlediğini gördüğümde sevinmiştim ama yukarıdaki CW dizilerine bulaştığını görmemiştim. Demek ki onu da kaybetmişiz. :))

Adamın yüzüne karşı dedikodu yapıyorum ama daha hoşgeldin diyemedim. :A

Hoşgeldin, kalıcı olaman ve CW dizilerine bulaşmaman dileğiyle. :) @MasacRE-
hayır fear walkingli diziler izliyormuşta cw izlemiyormuş sanırım hatta üstte @Çiğdem- çok yakınmıştı bu durumdan :))

Bugüne kadar izlemeyen evcil hayvan bile yok la adam illa ki izlemiştir :A Neyse izlemese de canı sağolsun benden sonra Vadiciler efsane bir transfer daha yaparak @MEnes kardeşimizi kazandı :A Her türlü sizden fazlayız akıllı ol :A Bilmem kaç kişi + @Çiğdem-'in oklavası :A Bence şansını zorlama :A
@MEnes vadiyemi geçti hiç bundan haberim yok ? öyle bişey varsa banlayın gitsin :))

@Since2011 @Bully @Çiğdem- @Felon Hoşbulduk, teşekkürler.

Bully: Haftaya gelirim. Bugün izleyemedim zaten, maç vardı. Nete düşünce izlerim artık.

Çiğdem-: CW'den Arrow'u ilk çıktığı zamanlar izliyordum, seviyordum da aslında ama sonra koptum nedense. Sonra baktım bir de Flash çıkmış. Şimdi de üşeniyorum artık o kadar bölüm izlemeye :D
aa flash'a mutlaka başlamalısın henüz 2.sezonda bu yaz başlasan yeni sezona ekime kadar yetişirsin bile cw kanalında olmasına rağmen reyting rekorları kırıyor ben ve @destere sıkı fanalrıyız cw kanalının ve flash dizisinin :Z:Z:Z

outlander la vikings e başlayacağına söz vermiştin :) unutmada verilen sözleri asla unutmam fil hafızası var bende :)

hayır fear walkingli diziler izliyormuşta cw izlemiyormuş sanırım hatta üstte @Çiğdem- çok yakınmıştı bu durumdan :))
Onları zaten önceden de istiyordum. Senin telkinlerin daha bi istekli yaklaşmamı sağladı. :) Vizeler bitsin seri izleme moduna girerim. :)

ayy bir tane bile cw dizisi yok :ppp::ppp::ppp:

aa bu arada hoşgeldin :F yeni üyelere hep söylediğim birşey var buradaki aile ortamı başka yerde yok bazen forum çöküyor ve giremediğimiz zaman boşluğa düşer gibi oluyoruz okadar bağlıyız buraya senin içinde bu geçerli olur umarım kalıcı olup:bhr::bhr::bhr:
ne kadar süper bir durum @Forumdash la yalnızlıktan çatlayacaksınız:) CW izleyicisi gelmiyor foruma ne mutlu bize :)

@MEnes vadiyemi geçti hiç bundan haberim yok ? öyle bişey varsa banlayın gitsin :))
@Çiğdem- yakınıyorsa güzel yolda demektir. Bütün söylediklerimi geri alıyorum. :A

ay htgawm izliyormuş hoşgelmiş sefa gelmiş @destere ye kapak yapmış resmen :F
penny dreadfulu da 8 bölüm izlemiş ben 6.bölümde pes etmiştim :D

Geçmedi ki zaten bizim için gelmiş aslan kardeşim :A @MEnes

Aman diyim çocuğu kalitesiz yabancı dizilerinle boğma :A Daha 46 izlemedin unutmadım bak :A

aa flash'a mutlaka başlamalısın henüz 2.sezonda bu yaz başlasan yeni sezona ekime kadar yetişirsin bile cw kanalında olmasına rağmen reyting rekorları kırıyor ben ve @destere sıkı fanalrıyız cw kanalının ve flash dizisinin :Z:Z:Z

boşuna şansını zorlama sevmiyormuş adam illaki forumdanmı kaçıracaksın cw den nefret ediyor bırak öyle kalsın :)