Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 26.Hafta Erteleme Maçı | Haber Ve Yorumlar

Yuh o kadar da ciddiymiş mesele. Caner kalite anlamında üst düzey olsa da futbolcu ahlakı olarak zaten uygun değildi bence Fenerbahçe'ye. Eğer doğruysa iyi kurtuldunuz :D
Ben beğeniyordum, görev oyuncusuydu yıllardır takıma verdiği katkı tartışılmaz. Ama umarım mesele bu kadar büyük değildir sözleşme feshetme gibi bir durum olursa şampiyonluğu ellerimizle veririz :(

Ben beğeniyordum, görev oyuncusuydu yıllardır takıma verdiği katkı tartışılmaz. Ama umarım mesele bu kadar büyük değildir sözleşme feshetme gibi bir durum olursa şampiyonluğu ellerimizle veririz :(
Oyunculuğu zaten iyi dediğim gibi. Şu an Türkiye'de belki de en iyi sol bek. Ama bazen karakteri gereği takıma zarar verebiliyor şimdi olduğu gibi.

Sorma ya bizdeyken Atletico maçını unutmam. Satmıştı resmen kırmızı görüp sağlam saydırmıştım o zamanlar :A
Hala o maçtaki hakeme söverim hayatımda en unutmadığım maçlardan biriydi. Şerefsiz hakem penaltıyı verse belki Uefa kupasını bir kez daha kaldıracaktık.

Hala o maçtaki hakeme söverim hayatımda en unutmadığım maçlardan biriydi. Şerefsiz hakem penaltıyı verse belki Uefa kupasını bir kez daha kaldıracaktık.
Aynen öyle köpek hakem ya. Zaten o sene Atleticeo bizi eledi şampiyon oldu. Hakem katliamının aynısı Real'de oldu. Deplasmanda 2 penaltımızı vermediler. Belki de yarı finale çıkmıştık.

Caner olayına çok şaşırdım. İlk defa büyük kulüplerden biri üstelik en önemli oyuncularından biri hakkında resmi sitesinde ahlaksızlık ile suçladı futbolcusunu. Bu suçlamanın geri dönüşü olmaz, sanmıyorum ki Caner bir daha geri dönsün takıma. Acaba hocaya ana avrat küfür mü etti herkesin önünde ya da tekme tokat daldı mı çok merak ediyorum?

Aynen öyle köpek hakem ya. Zaten o sene Atleticeo bizi eledi şampiyon oldu. Hakem katliamının aynısı Real'de oldu. Deplasmanda 2 penaltımızı vermediler. Belki de yarı finale çıkmıştık.
Aynen Burak'ın ayağına bastılar o penaltıyı verseydi elemiştik lan :A Aslında şöyle geriye dönüp baktığımızda biz de çok hakem hatasıyla doğrandık. Özellikle Avrupa kupalarında.

Aynen Burak'ın ayağına bastılar o penaltıyı verseydi elemiştik lan :A Aslında şöyle geriye dönüp baktığımızda biz de çok hakem hatasıyla doğrandık. Özellikle Avrupa kupalarında.
Abdul Kader Keita'yı da unutmam hiç. O zamanlar adam tek başına maç taşıyordu. Bir kanatta o bir kanatta Arda ah gidi günler. Adamı üç kuruş için satmıştı Adnan Polat bey.

Aha eve maç için misafirde geliyormuş bu maçı kazanmamız gittikçe zorlaşıyor :(

Abdul Kader Keita'yı da unutmam hiç. O zamanlar adam tek başına maç taşıyordu. Bir kanatta o bir kanatta Arda ah gidi günler. Adamı üç kuruş için satmıştı Adnan Polat bey.
Hele Cassio Lincoln'a ne demeli :A Adamın gidişine o kadar üzüldüm ki anlatamam. Çok büyük oyuncuydu. Onu da Ribery gibi erken kaybettik.

Canere ileteceginiz bir mesaj varsa iletebilirim Caner abimin arkadasi olur :A
"Çok büyük Gaasaraylısın eyvallah maç öncesi yaptığın bu katkı için, Semih'ten daha büyük yardımın oldu" derse memnun oluruz :A

Hele Cassio Lincoln'a ne demeli :A Adamın gidişine o kadar üzüldüm ki anlatamam. Çok büyük oyuncuydu. Onu da Ribery gibi erken kaybettik.

"Çok büyük Gaasaraylısın eyvallah maç öncesi yaptığın bu katkı için, Semih'ten daha büyük yardımın oldu" derse memnun oluruz :A
Caner olsaydı sizin kanadı otoban yapardı

Allah'ım Brezilya'mı diyen spikeri kim unutabilir. Lincoln Arda bir de kim vardı 3'lü harika paslaşmışlardı :A