Bu arada bu Semih Zafer olayı nedir kavgamı ettiler.?Ben de diyorum göndermesi için bir neden lazım zaferi yollar semihi yollamaz.
Evet bittimi Survivor senin için birdaha izlemiyon demi.Son kez merakla bekliyor olabilirim cünkü bazi insanlar sacma sapan fikirler üretiyor neymis tugba birinci olacakmis yok daha neler bugün panaromaya baktim biraz orda da tugba birinci olabilir diyorlardi böyle sacma bir sey olabilir mi ya gecen hafta sonuncu olan kadin bu hafta konseyde nagihana karsi iki artistlik konusma yapti diye birinci mi olacak imkani yok bunun eger acun tugbayi birinci yaparsa benim icin survivor bitmistir zaten inanmiyorum birde böyle sacma bir sey olursa benim gözümde inandiricilik iyice biter![]()
Ben konuşmanın oylama sonrası olduğunu, kısa sürede etki göstermez diye düşündüm ama kalırsa oyunu artıracağı kesindi. demek tugbanın satışa getirilmesi bayağı etkilemiş halki. Tuğba sonuçta Mehmetten daha katkısı vardı ama Mehmetin aday gösterilemeyeceğini düşünmediğim için Tuğba gider düşündüm Tuğba birinci olunca Mehmet söylediHaa anladim.
beyazsoy baksana nasil da Tugba 1.oldu. Sen beklemiyordun
Yakisikli Atakan dururken o biraz zorEzgi tatlı kız keşke birinci olsaydı hep ikinci olmuyor böyle.))
Evet kavga etmişler ama acun da görmemiş kavgayı yarına hazır ederler artıkBu arada bu Semih Zafer olayı nedir kavgamı ettiler.?
İzleme benim gibi Pc^'den bakarsan oyunlara göz at kapat en iyisi bu))@ABAY_06 aga bitti ama izlerim yine ya![]()
Abooo @eskici nediyor bu.
İyi geceler tekrar bekleriz efendim.))Neyse yarina erkenciyim. Iyi geceler herkese.
Yandan yandan Atakanci olmaya başladın Semih öldü yaşasın yeni kral))))Mehmet sempatik ve komikti.Yarışmanın yanında o gaza getirişi de unutulmayacak.Sırf kavgalar ve reyting gitmesin diye iyiler hep yollanır
Atakan ve Yattara ağladı Mehmet'in gidişine
Hop ne oluyoruz.))) iyice Atakan'cı oldun sende.))Yakisikli Atakan dururken o biraz zor![]()