Survivor 2016 - 45. Bölüm Yorumları

Acun bugün sacmaligin dibine vurdu bakalim daha neler görecegiz :F benim dedigim gibi serkay sampiyon olur ve survivor bugün oldugu gibi büyük bir rezillikle sona ermis olur :F

Bana da Nagihan sonuncu olur diye dusunuyordum.. Meger Mehmet sonuncu çikti.. MI ACABA

Çok yazık oldu..

Aksanı ve bozuk türkçesi ile renk katan isimlerdendi.. performans olarakta bizim 1. ve 2. çıkan hanımlardan üstündü kesinlikle. En azından birleşmeyi görmeye hak edenlerdendi. Neyse klasik Survivor saçmalığı yeni birşey değil.

Son kez merakla bekliyor olabilirim cünkü bazi insanlar sacma sapan fikirler üretiyor neymis tugba birinci olacakmis yok daha neler bugün panaromaya baktim biraz orda da tugba birinci olabilir diyorlardi böyle sacma bir sey olabilir mi ya gecen hafta sonuncu olan kadin bu hafta konseyde nagihana karsi iki artistlik konusma yapti diye birinci mi olacak imkani yok bunun eger acun tugbayi birinci yaparsa benim icin survivor bitmistir zaten inanmiyorum birde böyle sacma bir sey olursa benim gözümde inandiricilik iyice biter :D
Evet bittimi Survivor senin için birdaha izlemiyon demi. :F

Haa anladim.

beyazsoy baksana nasil da Tugba 1.oldu. Sen beklemiyordun
Ben konuşmanın oylama sonrası olduğunu, kısa sürede etki göstermez diye düşündüm ama kalırsa oyunu artıracağı kesindi. demek tugbanın satışa getirilmesi bayağı etkilemiş halki. Tuğba sonuçta Mehmetten daha katkısı vardı ama Mehmetin aday gösterilemeyeceğini düşünmediğim için Tuğba gider düşündüm Tuğba birinci olunca Mehmet söyledi

Koca yurekli Atakan mehmetin gidisine agladi. Mehmet artik anlar dönen olaylari.

Mehmet sempatik ve komikti.Yarışmanın yanında o gaza getirişi de unutulmayacak.Sırf kavgalar ve reyting gitmesin diye iyiler hep yollanır

Atakan ve Yattara ağladı Mehmet'in gidişine

Atakan Mehmet yazılmasin diye bin takla bin kulis yaptı. Mehmet yazildi.. Nagihan adının çıkmaması için yattaraya bin yalan söyledi adı çıktı.. Herkesin bir planı var ama Alalhin plani farklı oldu Mehmet gitti.

Burdan da şunu anlıyoruz plancılarin canı cehenneme))))

@Polat Şaşmaz ne alakasi var aa ben izlemiycem demedim ki benim icin bitmistir dedim yani hic inanmiyorum artik zaten inanmiyordum da iyice bitti :F
@ABAY_06 aga bilmiyorum izlerim yine ya zaten izlemezsem sıkılirim :F

Ezgi doğruyu yaptı nagiyi dedi.. Tuğba ayağına gelen fırsatı kötü değerlendirdi haftaya milleti sana niye oy atsin