Suç bakımından demedim oylama yapıp aralarında istemiyen bir kişiyi karşı tarafa geçiriyolar ya geçen senelerde yapmıştı.Semihi suçlu değil niye postalasin bir hafta ceza verir en hafifinden
Üç tane eleme adayi olmak zorunda.. Tuğba aday olduğu için o birinci olunca eleme adaylığı düştü 3.adayin çıkması için 2.nin bir aday çıkarması gerektiBenim anlamadigim Ezgi neden ikinci isim soyledi
O survivorun başında oluyor şimdi adam suçsuz yere niye yer değiştirsinSuç bakımından demedim oylama yapıp aralarında istemiyen bir kişiyi karşı tarafa geçiriyolar ya geçen senelerde yapmıştı.
Suç diyor hala ya karşı taraf zayıfladı ya o bakımdan diyorum söylediğimi bir kerede anla ben Hamza.))O survivorun başında oluyor şimdi adam suçsuz yere niye yer değiştirsin
Haa anladim.Üç tane eleme adayi olmak zorunda.. Tuğba aday olduğu için o birinci olunca eleme adaylığı düştü 3.adayin çıkması için 2.nin bir aday çıkarması gerekti
Ben de diyorum göndermesi için bir neden lazım zaferi yollar semihi yollamaz.Suç diyor hala ya karşı taraf zayıfladı ya o bakımdan diyorum söylediğimi bir kerede anla ben Hamza.))
Oylamayi siralama olarak iyi tahmin etmisim. Belki gercektende böyleydi. Tugbanin gercekte birinci oldugunu dusunmuyorum. Neyse mehmet 5 bin tl lik ödulle gidiyorEzgi, yattara, Tugba, yunus, nagihan, Mehmet olarak dusunuyorum. Söylenen ucuncu isim Nagihansa yunus gidilsin diye yeri degistirilir.
Ezgi tatlı kız keşke birinci olsaydı hep ikinci olmuyor böyle.))Oylamayi siralama olarak iyi tahmin etmisim. Belki gercektende böyleydi. Tugbanin gercekte birinci oldugunu dusunmuyorum. Neyse mehmet 5 bin tl lik ödulle gidiyor