Önce Semihe diyordum "şu çocuk" deyinceHahaha kahkaha attım
Serkay diyo ki Memet elensin de kurtulak basim sisti geldiği günden beri@beyazsoy @Forumdash
Ödül bi karnıyarık değilErkeklerde yatara alacak gözüküyor.. Kizlarda da fragmanin ters köşesi negihan alacak yine gonulluler ac kalacak)))
Semih almalıydı bu oyunuTugba mis bogu dedi yattara ard arda vurdu)))
Bende ilk o anladım laÖnce Semihe diyordum "şu çocuk" deyince
Ödül bi karnıyarık değilibo zaten biberi yemiyormuş ziyan olacaktı yesin ünlüler
![]()
Semih aldı yanlış izlemissin aldi ama havasını aldi her zamanki gibi)))Semih almalıydı bu oyunu![]()
Acun kendisi demedi biz izleyicilerimizin görüşüne önem veriyoz diye@beyazsoy zaten olasi degil ama acun bu firsattan yararlanarak ortami kizistirmak adina farkli bir birinci olsun diye yapabilir ama insallah yapmaz cünkü sacmalik olur
@GunesinOglu ne destegi ya bir konusmasini begendiler diye hemen sms mi atacaklar
@Forumdash bir konusmasini desteklediler diye sonuncu olan kadin hemen birinci mi olacak ya böyle sacmalik mi olur
@dosimosi insallah dedigin gibi olur siralama
Aaaa diskalifiye var galiba![]()
Ama diskalifiye olsa Acun neden adaya veda eden isim desin? Öyle olsaydi eleme olmazdi ki?Zafer diskaliyefe olmuş anlaşılan semih cocugu kızdırmış tipik olarak zafer de sinirlerine hakim olamamis semih daha once ütopyada da böyle diskalife etigi biri vardi
Zaferle Çağdaş bir miZafer diskaliyefe olmuş anlaşılan semih cocugu kızdırmış tipik olarak zafer de sinirlerine hakim olamamis semih daha once ütopyada da böyle diskalife etigi biri vardi
Semih ünlülere geçecektir yaa diskalifiye olmamiştir. Zaferin o komık halleri varken çok ekmek yerAma diskalifiye olsa Acun neden adaya veda eden isim desin? Öyle olsaydi eleme olmazdi ki?
Cagdasi diskalifiye ettirmisti.![]()