Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Nagihan Atakanın laflarını tekrarlıyor sadece saçma bir savunma taktiği ya

Bu haftalık para herkesin hakkı adam survivora katılmasa başka iş yapacaktı adam bunu oyna diye değil ekonomik kaybı yaşama diye veriyor. Acun bunu sürekli açıklıyor
Evet o ekonomik kayıp yaşamama olayını yaptiği dans yarişmasından beridir diyor da bir de bazen özel anlaşmalar yapılır. Semih ve Nihal gibi. Kadrosunun altında olması gibi.

Mehmet topları tek tek atıyor elinde tek top var kamera dönüyor benche tekrar Mehmeti gösterdiginde ne hikmetse Mehmetin elinde toplar 3 tane falan tak tak atıyor

Serkay Yattara olayı da zaten ortada Acun gündeme bile getirmez.Serkay o parkuru 5 saniyede bitiremeyrceğine göre???

Orada montaj hatası var video izlerden Mehmetin üç topu boşa harcadı sırda zafer sepetin sağ Taftan gelirken Mehmetin 3 topu tekrar alınca zafer birden sağ tarafa geçmiş gözüküyor. Aradaki oyunu atlamislar

Birkaç hafta önce bunlar birbiri ile sarılıyordu kankaydı şimdi nasıl bir duruma düştüler bunun sebebi Nagihan. Çünkü arkadaşını sattı arkadaşını satan herkesi satar sırf çıkarı uğruna yaptı bunları

aynen kankilerdi yazmayız birbirmizi diyordu nagihan ne itici kız ya

Orada montaj hatası var video izlerden Mehmetin üç topu boşa harcadı sırda zafer sepetin sağ Taftan gelirken Mehmetin 3 topu tekrar alınca zafer birden sağ tarafa geçmiş gözüküyor. Aradaki oyunu atlamislar
Birde Srkayla Yattara yarışırken ekstradan yarışlar eşleşmesi dendi.Yattara salak mı İbo ile Zafer dururken Serkayı alsın?

ASALET.. ADALET.. VICDAN..
Benim için Survivor'un sampiyonu Tugba Özay'dir. Allahim ne olursun SMS 1. olur.

ASALET.. ADALET.. VICDAN..
Benim için Survivor'un sampiyonu Tugba Özay'dir. Allahim ne olursun SMS 1. olur.
Benim favorim Atakan ama tugba kesinlikle böyle muameleyi haketmiyor. Benim gözumde tugba nagihandan katkat daha ustun bir survivorcu. Hersey performans degil. Kendisinin durusunu begeniyorum. Dilerim giden yunus olur ama acun erkeklerden birinin eksilmesini istemez

Benim favorim Atakan ama tugba kesinlikle böyle muameleyi haketmiyor. Benim gözumde tugba nagihandan katkat daha ustun bir survivorcu. Hersey performans degil. Kendisinin durusunu begeniyorum. Dilerim giden yunus olur ama acun erkeklerden birinin eksilmesini istemez

aynen öyle tuğba dürüstü ve net biri