Semih gibi en başarılı yarışmacı))) hep kazana odur))kerimoğlumu başarılı neresi başarılı yahu
Semih gibi en başarılı yarışmacı))) hep kazana odur))kerimoğlumu başarılı neresi başarılı yahu
Evet onu bende fark ettim. Serkay suyun içinde kendini çekerken havuzun ortasındaydı yattara iplere geldi . Serkay havuzun sonuna geldi ama yattara hala ipe atlamamişti bile.. @beyazsoy geri alip izlesin bi onda öyle bir özellik vardı. Yarın ben de kontrol edicem fırsatım olursaSon oyunda Yattara farkı açmışken Serkay bir anda yanına ışınlandı Atakan Zafere oyun verdi.Bariz senaryo var daha anladım
Semih gibi en başarılı yarışmacı))) hep kazana odur))
Semih oynamadı kazandılar işte zafere rağmen))) bunu kabullenin artik)))Son oyunda Yattara farkı açmışken Serkay bir anda yanına ışınlandı Atakan Zafere oyun verdi.Bariz senaryo var daha anladım
Acun ilerde onun aciklamasini yapar. Gecen seneki kovadan su tasima olayi gibiEvet onu bende fark ettim. Serkay suyun içinde kendini çekerken havuzun ortasındaydı yattara iplere geldi . Serkay havuzun sonuna geldi ama yattara hala ipe atlamamişti bile.. @beyazsoy geri alip izlesin bi onda öyle bir özellik vardı. Yarın ben de kontrol edicem fırsatım olursa
Semih kavga edebilirdi. Geçen cıngarlık çıkarıyordu ya semihin bu huyunu desteklemiyorum. :/
Geçen sene izlemediğim için bilmiyorum kova su olayınıAcun ilerde onun aciklamasini yapar. Gecen seneki kovadan su tasima olayi gibi
Zorla oynayacak değil onlar kaybederSemih kavga edebilirdi. Geçen cıngarlık çıkarıyordu ya semihin bu huyunu desteklemiyorum. :/
Kayıt etmedimEvet onu bende fark ettim. Serkay suyun içinde kendini çekerken havuzun ortasındaydı yattara iplere geldi . Serkay havuzun sonuna geldi ama yattara hala ipe atlamamişti bile.. @beyazsoy geri alip izlesin bi onda öyle bir özellik vardı. Yarın ben de kontrol edicem fırsatım olursa
Semih geçen oyunda zaferden azari ısıttı. Oynamak istedi daha önce defalarca oynamayacağım sizin elenemnizi istiyorum demiş bugün bile elenmeleri için dua etmiş bir adamı akıllı bir insan gurubu oynatır mi yahuu biraz insaf. Semihe bu saatten sonra güvenmek akıl kari degil
Atakan çıksa daha da fark yiyebilirdi)))@beyazsoy ama o farkli bu farkli bu sefer son oyuna atakan cikmadi atakan ciksaydi farki katamazdi serkay aksine fark daha cok acilirdi ama yattara resmen serkaya gel beni gec dedi
Biz ki AtEz yada EzAt'cılar, bu aşkı öldürmücez oylar EzgiyeAboo atakan aldi kolyeyo bakalim kim birinci olacak ve nasil olaylar olacak merak ettim simdi