Ayıp oluyor ama.Atakan cok yakisikliguclu o ayri ve guluncede cok tatli oluyor
Semihe tesekkur ederkende cok tatliydi 😛
Ayıp oluyor ama.Atakan cok yakisikliguclu o ayri ve guluncede cok tatli oluyor
Semihe tesekkur ederkende cok tatliydi 😛
Ondan süphem yok.))@Forumdash sen ezgici misin yoksaben ilgisiyle de ilgilenirim merak etme
@ABAY_06 ben ikisini de seviyorum![]()
Nihal olmayınca bu gönüllur semihin o yunca oldu
Semih ayakta zor duran yunusa kaybetti bakalım ne bahane bulacak))) gizem kesine bir yöntem bulur)))
Sorumun cevabi mi bu.. Kim önce tahrik ediyorSemih cahil deyince hemen ordan ağzın burnun yer degiştirecek dedi Semih haklı doğru konuşacak tehditvari konuşamayacak
Daha öncede pezeve** demişti yine seni dövecez gibi tehditlerle konuşmuştu.Birisi tehdit ve hakaret etmeden karşısındakine beyin ameliyatı yapıyor diğeri hakaret ve tehdit kullanmadan tartışmayı bitiremiyor)))
Yo gayet masumane bir yorum. Senin cok acayip yorumlarini görmustumAyıp oluyor ama.![]()
Zafer sonuna kadar haklı. Semih kendini deşifre etti cahil deyip zaferi kışkırtmak istedi Kerimoğlunun ve kendi kaybetmesini gizlemeye çakıştı biliyor zaferi kiskirtinca hakaret edecek kavga çıkacak her şey unutulacak.Aynen öyle nihal demişti panoramada serkayla düşünemiyor diye kız haklı
bugün gizeme kerimoğluna sinir oldum oynadığı 3 oyunuda kaybetti gitmiş
memiçe sataşıyor tuğba aldı nagihanı yenemedi sinirini kızdan çıkarıyor ben
göndercem onu diyor
zaferle semih tartıştı ya zafer son derece haklıydı şöyle iyiyim böyle iyiyim
diye konuşuyor semih niye bir seferde olsa atakan demiyor dikkat ediyorum
yattara yunus mehmet üçlüsünden birini seçiyor
Semih haklı olarak dedi Zafer çıkmasaydı oynayacam oynayacam diye Semih çıkacaktı zaten Yattarayı yenerdi belki kaybetmezdiler.Sorumun cevabi mi bu.. Kim önce tahrik ediyor
@GunesinOglu sen ne yapmaya calisiyorsun ya her gün geliyorsun su konuya bir yorum birakiyorsun birine laf atip gidiyorsun![]()
Soruma cevap ver tartışmada kim tahrik etti önceSemih haklı olarak dedi Zafer çıkmasaydı oynayacam oynayacam diye Semih çıkacaktı zaten Yattarayı yenerdi belki kaybetmezdiler.
Atakan haslayacakmis Semihi Zaferin aklı o kadar işte
Zafer sonuna kadar haklı. Semih kendini deşifre etti cahil deyip zaferi kışkırtmak istedi Kerimoğlunun ve kendi kaybetmesini gizlemeye çakıştı biliyor zaferi kiskirtinca hakaret edecek kavga çıkacak her şey unutulacak.
@GunesinOglu reis biraz konularda aktif ol ya görünmez adam oldun resmen.![]()
Neresi masum resmen Atakan'a yürümüşsün.Yo gayet masumane bir yorum. Senin cok acayip yorumlarini görmustum![]()
Semih 1 kere kaybetti yalnızZafer sonuna kadar haklı. Semih kendini deşifre etti cahil deyip zaferi kışkırtmak istedi Kerimoğlunun ve kendi kaybetmesini gizlemeye çakıştı biliyor zaferi kiskirtinca hakaret edecek kavga çıkacak her şey unutulacak.
Semih haklı olarak dedi Zafer çıkmasaydı oynayacam oynayacam diye Semih çıkacaktı zaten Yattarayı yenerdi belki kaybetmezdiler.
Atakan haslayacakmis Semihi Zaferin aklı o kadar işte