bu dizi insanlar arasında savas ortamında geçecek sanırım ben uzatlılar işgal etmiş onları görücez sanıyordum şöyle uzaylıları içinde barındıran bir dizi yapamadılar the 100de uzaylıalrdı güya ama arktan gelen çocukları izledik ordadaYok uzaylılar bu bölümde de. O hani uçan şeyler yok mu onlar var.
İstersen izleme benim için. Çünkü içine sinmedi.
Sana bildirimler gelmiyor mu Çiğdem Dün etiketledim senin hala bakmadın.bu dizi insanlar arasında savas ortamında geçecek sanırım ben uzatlılar işgal etmiş onları görücez sanıyordum şöyle uzaylıları içinde barındıran bir dizi yapamadılar the 100de uzaylıalrdı güya ama arktan gelen çocukları izledik ordada
aa yyok gelmiş cnm ama çok bildirim oluyor foruma girince hepsini adres çubuğuna sıralıyorum 1 saatim oları cevaplamakla geçiyor sırada bekliyormuş o konuda şimdi önceliğimi ona veririmSana bildirimler gelmiyor mu Çiğdem Dün etiketledim senin hala bakmadın.
Bu yeni başlayan dizide uzaylılar var. Hatta gözüküyor uzaylılar.
Bir bak bakalım. Yorumum burada. daha yeni başladı.
https://fav10.net/forum/threads/the-x-files-10-sezon-yorumları.254220/page-2#post-2622421
Bir izle bakalım. Baya iyi reyting aldı. Uzaylılar gözüküyor yani şüphen olmasın.aa yyok gelmiş cnm ama çok bildirim oluyor foruma girince hepsini adres çubuğuna sıralıyorum 1 saatim oları cevaplamakla geçiyor sırada bekliyormuş o konuda şimdi önceliğimi ona veririm
İzle bakalım.ooo çıkmışmı ben daha 2.bölümü izlicem ya hemen bugün 2.bölümü izleyeyim
Sonunda izledin.3.bölüm
gece üşenmedim izledim çok güzel bölümdü durgun olmasına rağmen beğendim
katie bence yanlış tarafta hatasını anlayacak bence birde şey sahnesi
olmasa iyi olurdu neyse
4.bölüm
yine güzel bölüm beğendim ben
,Katie beni çok şaşırtıyor bu arada Will sanırım Katie den şüpheleniyor resimi aramasından bunu anladım ben finale şok oldum bende o kadının ölmesini beklemiyordum
@Harunnn60
Sonunda izledin.
Bir an konuda yalnız kalacağım diye korkuyordum.
İyi yapmışsın. 5.bölümü beraber izleriz.ay evet sonunda valla dedim ki kendime melek artık izle haruna ayıp oluyor
yalnız kalmış çocuk dedim 3 e kadar bölümleri izledim arka arkaya
donduğu için indirdim izledim
Bitirdin yani 😱Sonunda diziyi tamamladım çok güzel bir sezon finali oldu
bakalım yeni sezonda neler olacak
Bitirdin yani 😱
Helal olsun Ben 6.bölümde kalmıştım. En kısa sürede izleyeceğim.evet 8.ve 9.bölümler kalmıştı bugün izledim işte