Kiralık Aşk 41. Bölüm Yorumları

emrenin dediklerine inanma:) benki kızların bile sapına çöpüne ayrıntısına hassas biriyim kolay kolay beğenmem :) kaldıki yuvarlaklarla hiç işim olmaz :)

ama üstünde çok çalışmak lazım fazlalıkları nacakla alırsak, ağdayla tüyleri yolarsak, gögüs bölgesinide bisiklet pompasıyla şişirirsek bişeye benzer gibi :)
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor hayırdır pompa falan ne iş :A Bu kardeşin üstünden tır geçse bir şeye benzemez sen dişilere yönel tekrardan :A

@Harunnn60 @Doğu @Forumdash duydunuz mu yoklukta bunu kullanırmış destere :A
boris-2.jpg
Tamam @destere iki yönede çalişiyor algın completed :F asıl merak ettiğim şey sen bu resimleri saklıyon mu arşivliyon mu napıyon? 2.kere aynı resmi atıyorsun :F

Tamam @destere iki yönede çalişiyor algın completed :F asıl merak ettiğim şey sen bu resimleri saklıyon mu arşivliyon mu napıyon? 2.kere aynı resmi atıyorsun :F

bak bu benim aklıma gelmemişti :) adam güla ğasümbülağa döneminden beri yumoş kolleksiyonu yapıyor :)

harbiden emre sen bu resimleri özel kolleksiyonundanmı çıkarıyorsun ne iş :)) her zaman elinin altından kullanmak için birkaç parlak pırtlatıyorsun :))

o değil de hani bu kız köseme transfer odluydu noldu gözükmedi hiç tüm bölüm bekledim senin beroş çıktı çıka çıka.ss
gelecek bölümlere saklamışlardır :) tüm güzellikleri tek bölümde sergilemek hata olurdu bu hafta öykü karayel yeni giriş yaptı her hafta bir cillop girecek diziye :)

neyse daha @Bully görmeden sildim babun resmini :)

kösemde oynayacak kız :) artık kösem izlersin demekki başka pozlarını diziye saklamış :)
Netten belki onun sahnelerine bakıp huşu içinde göz banyosu yaparım. Ama kalan sahnelere tahammül edebileceğimi sanmıyorum atlaya atlaya giderim :A