Tedaviyle doğurmuştur?Kadın atmisinda 42 yaşında doğurmasi lazım bu da pek fizyolojik olarak mümkün değil. Beyaz saç görünce akla ilk nine gelir tanımaya mi gerek var
Tedaviyle doğurmuştur?Kadın atmisinda 42 yaşında doğurmasi lazım bu da pek fizyolojik olarak mümkün değil. Beyaz saç görünce akla ilk nine gelir tanımaya mi gerek var
Güldürme insanı ne iyiligi be hepsini kendi çıkarı için kullanıyor dedikodu yapıyor.Adam sinsinin tekiSemihi arkasında hancerleyecek bir arkadasi bile yok(sadece bir kuyrugu var))))
Atakan iyilik yaptigi o kadar arkadasi var ve adam gerçek madur öyle birikerini kiskirtip igneleyip madur durumuna dusmedi harbi harbi koruduğu ismi yazilmasin diye ugrastigi arkadaslari satti adamı
Aynen öyle zoruna mı gittiLa güldürdün la Atakanın arkasında halk desteği varmış yav he he
Adam dedikodu da kadına hakaretlerde 1 numara)))
Semih kimi ailesiyle vurmuş boş laflara karnımız tokAynen öyle zoruna mı gitti
Kıskanç Semihçiler sürekli dedikodudan vuruyor onu geçecen Survivor'da dedikodu yapmayan mı varNe konuşacaklar bu adamlar adada
Tuğba'ya ters bir laf etmiş bir tek sonra da özür diledi ve bir daha öyle tartışmalara hiç girmedi. Semih gibi insanları ailesiyle falan vurmadı en azından.![]()
Tedaviyle olmaz.. Allahin kanunu bu tabi istisnalar var ama milyarda birTedaviyle doğurmuştur?şimdi Allah'ın işine karişilmaz sözüne bağlatma beni
![]()
Semih kimi ailesiyle vurmuş boş laflara karnımız tokAynen öyle zoruna mı gitti
Kıskanç Semihçiler sürekli dedikodudan vuruyor onu geçecen Survivor'da dedikodu yapmayan mı varNe konuşacaklar bu adamlar adada
Tuğba'ya ters bir laf etmiş bir tek sonra da özür diledi ve bir daha öyle tartışmalara hiç girmedi. Semih gibi insanları ailesiyle falan vurmadı en azından.![]()
Atakan'ın arkasında Acun da varAtakan'ın arkasında halk var Semih'in arkasında Ütopya ve twitter kitlesi finalde farkı göreceksin![]()
Ben ne dedim? Allahın işine karişilmaz. Buda o istisnadır? Geldın bu sözede mı karşı savunuyonTedaviyle olmaz.. Allahin kanunu bu tabi istisnalar var ama milyarda bir
Efecan'ı, Nihal de söyledi bunu.Semih kimi ailesiyle vurmuş boş laflara karnımız tok
Atakan Gökhan Keser gibi olacak finalde nakavt olacak Semihe![]()
Semih ailelerle mı vurduAynen öyle zoruna mı gitti
İyi etmişEfecan'ı, Nihal de söyledi bunu.
Atakan Gökhan'dan daha sağlam bir karakter Semih'i her türlü parçalarız.Halk dokunulmazlık oyunlarında oynamayan Semih'i affetmez.
![]()
Niye celalleniyon? Takılamazmıyız? Böyle takışmaş zoruna gidiyorsa yapmayız yaniEvde nasıldır bilmem onunla hiç kafa yormadim Senin gibi Yahuu)))
illa bir kızı beğenince aklınıza niye başka şeyler geliyor. Seni Semih eğlendiriyor (nasıl eğlendiriyorsa o da ayrı mesele))) ben de nihalin esprilerine. Kurduğu cümlelere gülüyorum o kada
Gercek madurlar vardir bir de madura yatanlar.. Kiskirt karsi tarafi barakani tekmelesinler bakin bana hakaret ediyorlar de agla sonra))) neyse adalar birlessin bakalim Semihten yeni bir madur hikayesi bekliyoruz)))Güldürme insanı ne iyiligi be hepsini kendi çıkarı için kullanıyor dedikodu yapıyor.Adam sinsinin teki
Mağdurluk anlayışına ailecek hayranız))) Adamın sırtına vurup yavrişko diye hakaret ettiler yattığı yeri tekmelediler küfür ettiler yemeğini yere dökecez yerden toplayacaksın dediler bunlar mağdurluk değil Atakan mağdur.Şaka gibi))))
İstisna olsa haber oluyor zaten biliyoruz genelde)))Atakan'ın arkasında Acun da varher başa baş kaldıgı oyunda "atakan herşeyni ortaya koyuyor" diyor
![]()
@Maskeli Fedai sen de aliştır kendiniSemih survivor'a semihçilerin baskıylarıyla katıldı malasef. Yoksa acun survivor zamanı ttlerden eksik olmazdı
finale gider ama sms gelmeli
Ben ne dedim? Allahın işine karişilmaz. Buda o istisnadır? Geldın bu sözede mı karşı savunuyon![]()
Cidden her şeyini ortaya koyuyor amaAtakan'ın arkasında Acun da varher başa baş kaldıgı oyunda "atakan herşeyni ortaya koyuyor" diyor
@Maskeli Fedai sen de aliştır kendiniSemih survivor'a semihçilerin baskıylarıyla katıldı malasef. Yoksa acun survivor zamanı ttlerden eksik olmazdı
finale gider ama sms gelmeli
Ben ne dedim? Allahın işine karişilmaz. Buda o istisnadır? Geldın bu sözede mı karşı savunuyon![]()
Hala mağdura yattı diyorsun anlattığım olaylar mağdur olmak icin yeterli değilse kusura bakma baska kanıt yok elimizdeGercek madurlar vardir bir de madura yatanlar.. Kiskirt karsi tarafi barakani tekmelesinler bakin bana hakaret ediyorlar de agla sonra))) neyse adalar birlessin bakalim Semihten yeni bir madur hikayesi bekliyoruz)))
Turabi ne alaka laİyi etmişEfecan haketmiş işte :
Halk dokunulmazkıkta oynamayan Semihe tam destek veriyor kendini kandırAtakan Turabicilere oynuyor ama çok bekler
![]()
Efecan olayını adam ucakta sormuş sonra konu kapanmış Atakan olayı ise farklıCidden her şeyini ortaya koyuyor amaBaşa baş kaldığı oyunda demiyor ya Atakan'ın her oyunda bir kez ayağı kayar, topu falan düşürür bir şekilde geriye düşer yani ama sonra canını dişine takar ve yetişir, Acun da bu yüzden öyle diyor.
Sms'ler Atakan'a akacak en az yüzde 60-65 oyla şampiyon olacaktır.
Diğer alıntına da cevap vereyim evet Efecan olayı, Maskeli Atakan kadınlara hakarette 1 numara dedi abartılı bir şekilde ben de oradan vurayım dedim.![]()
Sanki sana cevap. Vermisim gibi oldu dondum baktim senin mesajina mi cevap yazmisim diye))) bu mesjin daha oncesi var ona gonderme var.. Celalenme yok yani merak etme her olayda kafalar hep bir yerlere giden arkdaslarahayata tek gozle bakmasinlar diye yardinci oldum sadece ufuk acayim dedim)))Niye celalleniyon? Takılamazmıyız? Böyle takışmaş zoruna gidiyorsa yapmayız yani![]()
Semihe saldırmasınlar da mağdur olmasın.Serkay yemek bulsak önlerine atacaz dedi onu da mı Semih kışkırttı öyle demesi için?Gercek madurlar vardir bir de madura yatanlar.. Kiskirt karsi tarafi barakani tekmelesinler bakin bana hakaret ediyorlar de agla sonra))) neyse adalar birlessin bakalim Semihten yeni bir madur hikayesi bekliyoruz)))
Evet hep öyle diyor başkasına kullanmıyor bi tek atakanaCidden her şeyini ortaya koyuyor amaBaşa baş kaldığı oyunda demiyor ya Atakan'ın her oyunda bir kez ayağı kayar, topu falan düşürür bir şekilde geriye düşer yani ama sonra canını dişine takar ve yetişir, Acun da bu yüzden öyle diyor.
Sms'ler Atakan'a akacak en az yüzde 60-65 oyla şampiyon olacaktır.
Diğer alıntına da cevap vereyim evet Efecan olayı, Maskeli Atakan kadınlara hakarette 1 numara dedi abartılı bir şekilde ben de oradan vurayım dedim.![]()