Sırf seni protesto etmek içinİnanmıyorum sen ve komplo teorisine inanmıyorsun)))
Kim kazandı, kapattım ben?Semihle nagi kapişssa
Sırf seni protesto etmek için
Best of'a neden 2 kişş çıktı? Önceden neden teklerdi. 9-9 oldugu için mi?
9-9 da herzaman bayrak yarisi yapilir. birisi 8 olsaydi ozaman en iyi kiz ve erkek secilip teker teker yarisilirdi.Semihle nagi kapişssa
Sırf seni protesto etmek için
Ayarlamışlar belli.))Dediğim gibi 9-9 ve saat 22:45 de reklamlar)))
Evet 9-9 olunca tek oyunla birinci belli olacağı için bayrak yarışı oluyor iki fark olsa bir kız bir erkek çıkardıSemihle nagi kapişssa
Sırf seni protesto etmek için![]()
selam. sen bana nerelerdesin demeden ben sana yazayimAyarlamışlar belli.))
Bence ikisi de aynı adam gibi adamSurvivordaki Semih farklı
Ayarlamaları şöyle eğer yarışma uzayacaksa yarışma öncesi konuşmaları uzatıp 22:45de finali koyuyorlar bu berat of değil bazen final oyunu oluyorAyarlamışlar belli.))
Yok demiyorum artık )) hep benmi diyecem biraz sen söyle.))selam. sen bana nerelerdesin demeden ben sana yazayim
Selam @ABAY_06 nerelerdesin. hic görunmuyorsun 😛
Kıskansam utopyoda kiskanirdim utopyoda destekledigim anlar oldu.. Fanlarinin fazla ilgisi çocuğu beynini yaktı adam küçük dağları ben yaratım bateristliği ile dolanıyor))) yılmaz bey beni seviyor musunuz)))Bence ikisi de aynı adam gibi adam
Kıskan![]()
Aç aç en heycanlı yerdeler. Gizem memiç Semih atakan nagihan çiftli yarişiyorlarKim kazandı, kapattım ben?![]()
Nasıydı yarışma Gizem TT listesine girmiş ne olduki?Ayarlamaları şöyle eğer yarışma uzayacaksa yarışma öncesi konuşmaları uzatıp 22:45de finali koyuyorlar bu berat of değil bazen final oyunu oluyor
Ne var bunda Semih sanatçıları her zaman sever Demet Akalın gibiKıskansam utopyoda kiskanirdim utopyoda destekledigim anlar oldu.. Fanlarinin fazla ilgisi çocuğu beynini yaktı adam küçük dağları ben yaratım bateristliği ile dolanıyor))) yılmaz bey beni seviyor musunuz)))
Açtım, reklamdaymış.Aç aç en heycanlı yerdeler. Gizem memiç Semih atakan nagihan çiftli yarişiyorlar
Semihler kazanırsa Gizem memiç Semihe sarılacak mı![]()
Kız hayatında ilk kez nagihana karşı oyun aldı nagi küplere bindi aldı dediysek nagi büyük bir hata yaptı yoksa fark atar nagi kerim oğlunaNasıydı yarışma Gizem TT listesine girmiş ne olduki?
Demet akalın realiy programlara hasta demetin o alçak gönüllüğü))) sen en popüler sanatçıya neden beni seviyormusunuz der sen kimsin Semih seni tanımıyor etmiyor neden sevsin))))Ne var bunda Semih sanatçıları her zaman sever Demet Akalın gibi![]()