Nihat Doğan Ekranlara Geri Dönüyor!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Survivor All Star yarışmasına yaptığı Özge Can gafı yüzünden katılamayan ve geçen gün Özge Can'ın ailesine taziyede bulunup göz yaşı döken Nihat Doğan ekran orucunu bugün 12:45'de Tv8 yayınlanan Survivor Panorama programıma konuk olarak bozacak

Nihat Dogan'ı ekrana cikaran Tv8'e seyirci tarafından nasıl tepkiler geleceği merak konusu

Fav10 özel haber

Malum olaydan sonra kendisinden aşırı derecede soğudum. Kulüpten de atamadık bir yolunu bulup geri geldi :A

Bunun ne işi var, ne sıfatla geliyor o programa?
images.jpg

Şu sıfatla :kiki:

Hangi yüzle çıkıyor bu programa o söylediklerinden sonra seyirci orda haddini bildirsin şuna umarım.

Acunun içinde kaldıysa demek.:T:

Simdi kesin ilerleyen günlerde adamlık/delikanlılık derside verir bu kesin. Zaten böyle 2 maskeli insanlardan kaçacaksın direk..

Herkes ikinci bir şansı hak eder.. Ozge canın ailesi affetmiş siz af etmiyorsunuz demek siz özge canı anne ve babasından daha çok seviyorsunuz

macunun kalitesine uygun isimler macunun reytingi eşittir turabi-nihat doğan-semih gibi adamlar)))))

nihat doğan a herşeyi diyebilirsiniz anlarımda adamın o olayda lafı kime söylediği açıkken algı operasyonuna uğradı survivor a katılırsa efsane olur

"Ekran orucumu":X @beyazsoy
Kendisi mi çıkmıyormuymuş da mış mış :F

Ee seyirci ne tepki verdi? Bilseydim fırsat bulurdum cepten filan bakardım :/

"Ekran orucumu":X @beyazsoy
Kendisi mi çıkmıyormuymuş da mış mış :F

Ee seyirci ne tepki verdi? Bilseydim fırsat bulurdum cepten filan bakardım :/
Alkış kıyamet gülmeler standuplar kimsede negatif bakış yoktu tek bir yerde Nihat doğan psikolojik ruh halinin yansıması gösterdi biri Nihat doğanı övdü Nihat doğan gibi ufak dağları ben yarattım diye dolanan adam moral verdiniz dedi.. Semihçileri ve atakancilari kim güçlü varsa Övünce (semihi oynanamasini bile akladı). Alkışlar

Tv8,Milli maçlar filan olmasa direk silinecek kanallar listemde 1.sırada yer alıyor :)

Son düzenleme:
Nihat doğanın reytingi Nihalin reytinginden düşük çıktı demek çoğunluk unutmuş Nihat doğanı

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy