Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
---------- ----
46yokolanizlecom-46-yok-olan-site-logo2.png

3. Bölüm

Fragman heyacan verici aga sabırsızlıkla bekliyoruz:)

O degilde bolum bitiminden sonra bir daha ki bölüme izleyiciyi kacirmamak icin yeni bölüm fragmanını vermeleri lazımken kaç gün oldu daha fragmanı çıkarmadilar :D
Haklısında zaten sonu meraklandırıcı olduğu için herkes haftaya tekrar izler aga :D

Arkadaşlar reytinglere çokta takılmamak lazım. Star zaten garanti 13 bölüm yapıyor onun dışında şuanlık AB reytingleri de çokta kötü değil iyi yani.
He oldu ki düştü baya 13.bölümde biter. Bizim içinde mini dizi olmuş olur. ABD'de filan mini diziler yaygın baya..

Dizi zorunlu şekilde biterse tüm ekibe çok büyük yazık olur. Erdal'ın ikinci bölümün ilk sahnelerinde gösterdiği performansı ayakta izledim nerdeyse. Adam tek kelimeyle oyunculuk performansı ile mest etti.

Uzun zamandır bu hazzı hiçbir diziden-filmden alamadım. Ayrıca burda dizinin müziklerini de eleştirmişlerdi bence müzikler de harikulade :) Her türlü teknik, kurgu, hikaye, senaryo alanında şu an rakibi yok.

46 dizisini özetleyen yorum.. bunun üstüne yorum yapılmaz. Yabancı dizi zleyenler özelikle izlemeli.

İlk iki bölüm üzerine:

Son zamanlarda izlerken hiçbir diziden bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Bir sürü saçma sapan diziye şans veriyoruz, bu diziye de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. @OzaN @destere @Forumdash

Orta Asya Türkleri’nin de yıllarca inandığı Şamanizm‘in mevzuya dahil edilmesi beni diziye bağlayan en büyük etken oldu. Seviyorum bu kafayı, ayinde kullandıkları içkinin adı da Ayahuska.

Gerilim ve dram konulu, çift kişilikli bir profesörün girift yaşamında başından geçen her şeyi, flashacklerle destekli izliyoruz. Behzat amirimin yanında bölümlerin 1 saat uzunluğunda olması da dizinin en güzel tarafı. Bir Türk dizisine göre enteresan bir konusu olması yanında bölüm hem oyunculukları ile hem de çekimleriyle beni doyurdu.

Erdal B.’nin dışında, Berkan Şal nam-ı diğer Akbaba ve Saygın Soysal'ın performansı hakikaten göz dolduruyor. Hani Türk dizisi izlemek istiyoruz ama bölümler 2 saat sürüyor diyenler, sektörde böyle işler yapılmışken destekleyelim derim. Bence ileride Behzat Ç. kadar ses getirebilir, Türkiye’nin inşallah yeni fenomeni olacak diziyi kaçırmayın derim.

Dizinin şöyle ilerleceğini düşünüyorum:

İki kişilikli adamın birbirinden habersiz kişiliklerinin birbirlerinin ayağına dolanmasına tanık olayacağız. Gündüzleri bir şeyler yapacak, geceleri başka bir kişiliğe bürünüp başka bir şeyler yapacak.

İlk iki bölüm üzerine:

Son zamanlarda izlerken hiçbir diziden bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Bir sürü saçma sapan diziye şans veriyoruz, bu diziye de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. @OzaN @destere @Forumdash

Orta Asya Türkleri’nin de yıllarca inandığı Şamanizm‘in mevzuya dahil edilmesi beni diziye bağlayan en büyük etken oldu. Seviyorum bu kafayı, ayinde kullandıkları içkinin adı da Ayahuska.

Gerilim ve dram konulu, çift kişilikli bir profesörün girift yaşamında başından geçen her şeyi, flashacklerle destekli izliyoruz. Behzat amirimin yanında bölümlerin 1 saat uzunluğunda olması da dizinin en güzel tarafı. Bir Türk dizisine göre enteresan bir konusu olması yanında bölüm hem oyunculukları ile hem de çekimleriyle beni doyurdu.

Erdal B.’nin dışında, Berkan Şal nam-ı diğer Akbaba ve Saygın Soysal'ın performansı hakikaten göz dolduruyor. Hani Türk dizisi izlemek istiyoruz ama bölümler 2 saat sürüyor diyenler, sektörde böyle işler yapılmışken destekleyelim derim. Bence ileride Behzat Ç. kadar ses getirebilir, Türkiye’nin inşallah yeni fenomeni olacak diziyi kaçırmayın derim.
Eline sağlık :) Son cümlenin altına imzamı atarım. Bu diziyi yabancı dizi izleyip; Türk dizilerini uzunluğundan, gereksiz aşk meşk-entrika konularından, sıradan ve birbirini tekrar etmesinden dolayı eleştirenler sahip çıkmalı..

Son düzenleme:
Eline sağlık :) Son cümlenin altına imzamı atarım. Bu diziyi yabancı dizi izleyip; Türk dizilerini uzunluğundan, gereksiz aşk meşk-entrika konularından, sıradan ve birbirini tekrar etmesinden dolayı eleştirenler bu diziye sahip çıkmalı..
İkinci böümü az önce bitirdim. Erdal Beşikçioğlu'nu ayakta alkışlamak istiyorum yok böyle bir oyunculuk. O kafa bulduğundaki hallerini izlemek büyük bir keyif. Türkiye'de de bu performansı gösterecek Gürkan Uygun'dan başka bir isim tanmıyorum. Bkz: İskender Büyük'ün Memati'ye eroin verdikten sonraki keş halleri. :)

İkinci böümü az önce bitirdim. Erdal Beşikçioğlu'nu ayakta alkışlamak istiyorum yok böyle bir oyunculuk. O kafa bulduğundaki hallerini izlemek büyük bir keyif. Türkiye'de de bu performansı gösterecek Gürkan Uygun'dan başka bir isim tanmıyorum. Bkz: İskender Büyük'ün Memati'ye eroin verdikten sonraki keş halleri. :)
Erdal Beşikçioğlu uzak ara en iyi oyuncu bence. Vallaha ben dizide kameraman falan olsam elimden kamerayı düşürür alkışlardım o nasıl bir oyunculuk dillere destan yemin ediyorum. :)

Zaten bu rolü oynayabilecek tek isim. Ercan Mehmet Erdem'in müthiş kalemiyle daha da efsane bir hal alıyor. 3. bölümü merakla bekliyorum dizi şarap gibi her bölüm daha da güzelleşiyor :)

Amerikan dizileriyle beyni bulanan gençlik için iyi bir dizi)))

Her bölümü 5 dakika da izledigin için beyinde bulanma olabilir. :A Haklısın. :A
İşte diziler beş dakikada anlaşılan diziler yaptığım yorumlarda anladığımın ispatı sen bu 5dakikalik dizileri bir saat izlersen beynin bulanır çok şükür ucuz kurtuldum)))

Diziyi izledim bende. İlk bölüm pek sarmasa da ikinci bölümü şahaneydi devam etmeyi düşünüyorum. Konusununun farklı olması ve sürenin kısa olması bu diziyi diğer klasik türk dizilerinden ayırıyor. Başta Erdal B. olmak üzere diğer oyunculukları ve çekimleri gayet başarılı buldum herkesin emeğine sağlık.

46 yok olan Türk dizi sektörünü salladı !

46 Yok Olan Sektöre meydan okuyor !
527593-3-4-1e130.jpg

46 yok olan Türk dizi sektörünü salladı !

Başrollünde Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu Yasemin Allen, Berkan Şal, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Metin Belgin gibi oyuncularında kadrosunda yer aldığı 46 dizisi daha 2. Bölümü yayınlanmasına rağmen Türk dizi sektörünü şimdiden farklı konusu ve şaşırtıcı olay örgüsü ile sallamayı başardı.

Son dönemde sürekli kendini tekrar eden klişe sırf reyting için 18 yaş altı ergen diye hitap edebileceğimiz izleyici kitlesine hitap eden her biri diğerinin adeta birer klonu olan saçma Romantik Komedilerin ardı ardına yayınlandığı kelimenin tam anlamı ile Türk dizi sektörünün kalite açısından en dibe vurduğu bu son 2-3 senede 46 Yok Olan farklı konusu Dünya standartlarında olan kalitesi ile izleyiciye ilaç gibi geldi.

Şahsen ben bıktım sürekli 18 yaş altı izleyiciler için sırf reyting almak için tiyatro asıllı olmayan yada mankenlikten devşirme oyuncuların yer aldığı saçma sapan, klişe, kaliteden yoksunromantik komedi dizilerinden.

Breaking Bad dizisinden uyarlanan 46 yok olan 60 dakikalık bölüm süresi, tiyatro asıllı üst düzey oyuncuları, farklı konusu, çarpıcı ve şaşırtıcı olay örgüsü ile adeta mankenden devşirme yada yeteneksiz oyuncuların olduğu klişe, vasat ve 150 dakika olan dizilere meydan okuyor.

46 Yok Olan umarım sektör için bir örnek teşkil eder ve biz artık mankenden bozma oyuncu sıfatını yakıştırmadığımız insanların yer aldığı saçma, kalitesiz ve 150 dakika olan dizileri izlemeyiz.

Star tv umarım daha iyi stratejiler uygulayarak 46 Yok Olan dizisine daha fazla destek olur. Dizi eğer reytingsel olarak belli bir çıtanın üstünde başarı sağlarsa bu yapımcıları ve kanallarıharekete geçirecektir. Böyle bir şey olursa biz ekranda 60-80 dakika arası sadece tiyatro asıllı üst düzey oyuncuların yer aldığı gerçekten kaliteli diziler izleriz. Neden olmasın ?

46 Yok Olan ekibine başarılar diyorum sektörü etkileyecek derecede önemli bir iş umarım çok başarılı olur…

46 Yok Olan kaliteli oyuncu kadrosu, farklı konusu, çarpıcı olay örgüsü ile emin olun sizi çok şaşırtacak ! 46 dizisi yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 23:00 da Star tv de…

Diziyi şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka bir göz atın emin olun çok şaşıracaksınız pişman olmayacaksınız…

Erdal Beşikçioğlu, ‘46 Yok Olan’ dizisindeki performansıyla göz doldurdu

Erdal Beşikçioğlu, ‘46 Yok Olan’ dizisindeki performansıyla göz doldurdu

Oyunculuğuyla izleyenleri büyüleyen Erdal Beşikçioğlu, Profesör Murat karakterinin çatışmasını canlandırdığı sahneyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

erdal-besikcioglu-46-825a4acc7d160a262c8a.jpg

Her pazar 22.45'te seyirci karşısına çıkan Erdal Beşikçioğlu, '46 Yok Olan...' dizisinin ikinci bölümündeki performansıyla Twitter kullanıcılarından övgü dolu sözler aldı.

D73B32F25B17E4094E84B06CD2046D39.jpg

43934C04755C1A9B415874C35DB67326.jpg

D586D93CD873ACDD4BB9115F524754EA.jpg

1FDC790F84836942160F813F36579BDC.jpg

719E4192476133D66927887502EA9DCE.jpg

Kaynak: Vatandan Haber

Son düzenleme:
İlk 2 bölümü izledim işte yorumum :)

Abi ben uzun zamandır böyle bir dizi izlememiştim zaten tvdeki dizilerden baya kopmuştum 46 ile yeniden ekranda izleyebileceğim bir dizi oldu

Gerilim yönü çok iyi senaryo ve kurgusal yönden efsane müzikleri ise gerçekten çok güzel.Ekranlarda böyle bir dizi yok şu anda İnşallah erken bitmez TKY faciası gibi olmasın :( @Billy Kane

Erdal Beşikcioğlu resmen karakteri oynamamış bildiğin yaşamış o ne harika bir oyunculuktur.Şu Ceylanın babasına anlattığı hikayedeki ses tonu falan anlatım tarzı çok iyiydi.Son sahnede iğneyi vurduktan sonraki davranışları ile oyunculuk nedir onu gösterdi bizlere.

İnşallah reyting kurbanı olmaz :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato