kafayıda çekiyormuş arada bir sonra hababam debabam kız kovala ohh ne güzel hayat ) valla olmak isterdim onun yerindeBen @destere 'yi Sarı Selime Yakıştırıyorum. Hürremin oğlu olan.
Bütün gün sarayda kız kovalayacak böyle.
Adları bile aynı olunca.
önemli olan yaş mı
Sonun benzemesin ama. Gerci harem de cariye kovalarken ölmek senin en çok isteyecegin seydir kesin.kafayıda çekiyormuş arada bir sonra hababam debabam kız kovala ohh ne güzel hayat ) valla olmak isterdim onun yerinde
sadece kadınlarla şapmıyormuş diyolla bu açıdan da benziyorsunuz @Çiğdem- in oğlanlara da meyilleniyon sen de aradakafayıda çekiyormuş arada bir sonra hababam debabam kız kovala ohh ne güzel hayat ) valla olmak isterdim onun yerinde
dilrubanın eski hali olabilirdi
Belli bir süre sonra sıkılırsın o ne lan öyle hayat mı olur Azıcık trip yiyeceksin bak Hürreme trip ata ata ortalığın anasını ağlattı Süleyman da buna tav oldukafayıda çekiyormuş arada bir sonra hababam debabam kız kovala ohh ne güzel hayat ) valla olmak isterdim onun yerinde
dilrubanın eski hali olabilirdi
direk cennete gitmiştir )Sonun benzemesin ama. Gerci harem de cariye kovalarken ölmek senin en çok isteyecegin seydir kesin.
kıskançlık trip çekememzlikden kadın 50 yaşında öteki dünyayı boylamış oysa biraz relax olsa hayatını yaşasa 80 yaşına kadar keyfine baakrdıBelli bir süre sonra sıkılırsın o ne lan öyle hayat mı olur Azıcık trip yiyeceksin bak Hürreme trip ata ata ortalığın anasını ağlattı Süleyman da buna tav oldu
sadece kadınlarla şapmıyormuş diyolla bu açıdan da benziyorsunuz @Çiğdem- in oğlanlara da meyilleniyon sen de arada
sadece kadınlarla şapmıyormuş diyolla bu açıdan da benziyorsunuz @Çiğdem- in oğlanlara da meyilleniyon sen de arada
aaa benden uzak dursunda istediği herifin peşine koşabilir hahhadirek cennete gitmiştir )
kıskançlık trip çekememzlikden kadın 50 yaşında öteki dünyayı boylamış oysa biraz relax olsa hayatını yaşasa 80 yaşına kadar keyfine baakrdı
cariye bulamayınca parlaklarla idare etmeye çalışıyor olabilir buda kendi kabahati değil imkan ve olanaklarla alakalı yokluk insana neler yaptırır kim bilebilir
aaa benden uzak dursunda istediği herifin peşine koşabilir hahha