git bir gargara yap o ka @Çiğdem- in tükürüğü dolanıyor içindeo arada ne karamboller oldu ne maceralar yaşandı konunun başındaki derin mevzunun konu sonundaki saray baskınıyla alakasını unuttuk tabi
git bir gargara yap o ka @Çiğdem- in tükürüğü dolanıyor içindeo arada ne karamboller oldu ne maceralar yaşandı konunun başındaki derin mevzunun konu sonundaki saray baskınıyla alakasını unuttuk tabi
@destere üst üste 2 mesaj atmışsın. Yavaş
Bence sen haline yan. Hogatha sana göz koymuş.Olamazsın zaten harem ağasısın ne bekliyorsun ki. Ama @xemrexxx Yılmaz Şahin kafasıyla yazarsa birini bulur belki sana Sümbül Ağa ve sevgilisi daha dün gibi akıllarda.
Olamazsın zaten harem ağasısın ne bekliyorsun ki. Ama @xemrexxx Yılmaz Şahin kafasıyla yazarsa birini bulur belki sana Sümbül Ağa ve sevgilisi daha dün gibi akıllarda.
Bence sen haline yan. Hogatha sana göz koymuş.
Ben @vadikızı 'ndan korkuyorum açıkçası.
önümüzdeki bölüm şöyle kelle alacak @vadikızıBen @vadikızı 'ndan korkuyorum açıkçası.
@destere den niye sıkıldınHahaha. Süper olmuş eline sağlık. @xemrexxx
Yılanlı sahneye Çiğdem/Primavera sahnelere koptum. @destere'li kısımlar biraz sıkıcı olmuş sanki. )
Bully de çok saf kedidir diyor. Ama çevresinde bayan eksik olmuyor destere'nin merdivenlerden itmesi işe yarar da yüzü falan dağılır umarım, saraydaki en yakışıklı ben olurum böylece.
Orası büyük şanssızlık tabii ama en azından bamyamız yerinde duruyor.Bence sen haline yan. Hogatha sana göz koymuş.
Öylesine, laf atasım geldi.
bamya olduğunu nasıl da itiraf etti @destere @Harunnn60Orası büyük şanssızlık tabii ama en azından bamyamız yerinde duruyor.
Kim bilir bana atlayacağına kime atladın başına büyük bela almışsındır inşallah. )onun bamyayı kesmişlerdi harbiden )
la @Harunnn60 günahını almışım ; zaten istesende almilaya bir zararın dokunmazki sen boşver almilayı koruyup kollama görevine devam et )
kızı yedirmeyiz hem şirin hem üstüne çiğdem bizim elimiz armutmu topluyor zaten merdivende ilk hamlemi yaptım baskın olmasa @Bully şimdi yaşamıyordu dua etsin aksi şeytan @vadikızı zamansız baskın yaptı )
Ay saf yılanım benim o düşen ben değilim.Hahaha. Süper olmuş eline sağlık. @xemrexxx
Yılanlı sahneye Çiğdem/Primavera sahnelere koptum. @destere'li kısımlar biraz sıkıcı olmuş sanki. )
@Bully de çok saf kedidir diyor. Ama çevresinde bayan eksik olmuyor destere'nin merdivenlerden itmesi işe yarar da yüzü falan dağılır umarım, saraydaki en yakışıklı ben olurum böylece.
Kim bilir bana atlayacağına kime atladın başına büyük bela almışsındır inşallah. )
Neyse o konulara da girmeyelim artık şimdi programa yazık olmasın.bamya olduğunu nasıl da itiraf etti @destere @Harunnn60
cariye de olsa merdivenden ittin zaten vadikızı bastı canını kurtarırsan şükrettüm ümidim yanlışlıkla karanlıkta bari cariyeye kazayla denk gelmiş olayım kırk yılda bir hatamız işe yarasın )