Muhteşem Yüzyıl Fav10--2.Bölüm

Olamazsın zaten harem ağasısın ne bekliyorsun ki. :A Ama @xemrexxx Yılmaz Şahin kafasıyla yazarsa birini bulur belki sana Sümbül Ağa ve sevgilisi daha dün gibi akıllarda. :A

onun bamyayı kesmişlerdi harbiden :))

la @Harunnn60 günahını almışım ;:) zaten istesende almilaya bir zararın dokunmazki :) sen boşver almilayı koruyup kollama görevine devam et :))

Bence sen haline yan. :A Hogatha sana göz koymuş. :A

kızı yedirmeyiz hem şirin hem üstüne çiğdem bizim elimiz armutmu topluyor zaten merdivende ilk hamlemi yaptım :) baskın olmasa @Bully şimdi yaşamıyordu dua etsin aksi şeytan @vadikızı zamansız baskın yaptı :))

Hahaha. :F Süper olmuş eline sağlık. :D @xemrexxx

Yılanlı sahneye Çiğdem/Primavera sahnelere koptum. :F @destere'li kısımlar biraz sıkıcı olmuş sanki. :))

@Bully de çok saf kedidir diyor. :F Ama çevresinde bayan eksik olmuyor destere'nin merdivenlerden itmesi işe yarar da yüzü falan dağılır umarım, saraydaki en yakışıklı ben olurum böylece. :Z

evet çiğdem bully i elde etmek için neler yapacak neler daha :A ayrıca bu haftaki sahne iyiydi yine 4.bölümde bir sahneniz var @Çiğdem- ile @destere ondan sonra foruma giremiceniz:A

böyle kurukuruya sahne izlenmiyor @Çiğdem- le benim sahnelerimiz geldiğinde bizi çağır biz canlı yayınla olaya katılalım :))

Ben @vadikızı 'ndan korkuyorum açıkçası. :A

sarayın safinazı işte ne kadar kötülük varsa ortaya dökecek birde @Aserat gibi sinsi bir yardımcı bulmuş :) artık sarayın altını üstüne getirirler birlikte :)

Ben @vadikızı 'ndan korkuyorum açıkçası. :A
önümüzdeki bölüm şöyle kelle alacak @vadikızı :A

Yılanlı sahneye Çiğdem/Primavera sahnelere koptum. :F @destere'li kısımlar biraz sıkıcı olmuş sanki. :))

Bully de çok saf kedidir diyor. :F Ama çevresinde bayan eksik olmuyor destere'nin merdivenlerden itmesi işe yarar da yüzü falan dağılır umarım, saraydaki en yakışıklı ben olurum böylece. :Z
@destere den niye sıkıldın :F

onun bamyayı kesmişlerdi harbiden :))

la @Harunnn60 günahını almışım ;:) zaten istesende almilaya bir zararın dokunmazki :) sen boşver almilayı koruyup kollama görevine devam et :))

kızı yedirmeyiz hem şirin hem üstüne çiğdem bizim elimiz armutmu topluyor zaten merdivende ilk hamlemi yaptım :) baskın olmasa @Bully şimdi yaşamıyordu dua etsin aksi şeytan @vadikızı zamansız baskın yaptı :))
Kim bilir bana atlayacağına kime atladın başına büyük bela almışsındır inşallah. :))

@Bully de çok saf kedidir diyor. :F Ama çevresinde bayan eksik olmuyor destere'nin merdivenlerden itmesi işe yarar da yüzü falan dağılır umarım, saraydaki en yakışıklı ben olurum böylece. :Z
Ay saf yılanım benim o düşen ben değilim. :F

Nasıl da kıskanç. :A Sen de haklısın tabii ben varken hep ikinci adam olmak durumunda kalacaksın. :A