Tamam işte ikisiyle aynı gün toplantı yapmiştir yılmaz centilik yaparak 1 hafta daha uzatmıştırKomploya ne gerek var ya oyun kazanamiyorlardi işte acun sms desteği vermemiştir en fazla adam oyunlarda tugbanın kolunda oyunu tamamlıyordu acunun serum masrafı ile ikinci survivor çekerdi)))
Yilmaz sonuncu olmus tugba da ondan 1 sira önde bundan sonra da o gider umarim sonra da yunus gitsin![]()
Yanlışın var Damla benimdi ama o da sakat. (Bu benim kişilik yapımı gösteriyor olabilir mi, evliliğimde eşimin en ufak rahatsızlığında ya aldatırım ya da boşarım.Ezgi benimdi memiç mi kerimoğlu mu ne senindi. Hemen senı konu dişina alalım, zorluk cıkarmayalaım şöyle buyur》》》》![]()
Atakanın 1.ciliğini duydugu andaki o son gülüşüyle itiraf etti zatenatakan ezgi aşkını bekleyen çok kişi var. Eğer ezgi askini ilan ederse dengeler değişir ezgi kibrisa kadar gider
İkisi de kalmak için can atıyor ya Nihal hala dominikte.. Komploya gerek yok oyun kaybedeni ne acun ne halk tutar..Tamam işte ikisiyle aynı gün toplantı yapmiştir yılmaz centilik yaparak 1 hafta daha uzatmıştıraslında geçen hafta tahmin etseydik
![]()
Ben bile hesabını yapamıyorum artık kime yürüyorsunYanlışın var Damla benimdi ama o da sakat. (Bu benim kişilik yapımı gösteriyor olabilir mi, evliliğimde eşimin en ufak rahatsızlığında ya aldatırım ya da boşarım.)
Bu yüzden Damla'yı bırakıp asil hanımefendi Ezgi'ye göz koydum. Ayrıca Damla soyunup denize girdi de hayır mı dedik?![]()
O güluslerden ada da çok atıyor ama konseydeki gülüş adada kalmayı garantiledik gülüşüAtakanın 1.ciliğini duydugu andaki o son gülüşüyle itiraf etti zaten![]()
Yılmazla mı gelecekİkisi de kalmak için can atıyor ya Nihal hala dominikte.. Komploya gerek yok oyun kaybedeni ne acun ne halk tutar..
Bugün uçağa binmişti yarın artık uykulu muykulu panoramayla gelirYılmazla mı geleceközel uçakla mı gelecek? Ne dominikmiş
![]()
O gülüş tahminin önceki sayfalarda söylemiştimO güluslerden ada da çok atıyor ama konseydeki gülüş adada kalmayı garantiledik gülüşü
@destere ile beğeni zevklerimiz çok farklı, o nerede bir at ağızlı veya yamuk biri var ona bakıyor. Bir de onun beğeni kıstası nefes alsın yeter. Allah'a şükür biz o kadar düşmedik.
Dur adam tahtan inmedi daha insin sen de o tahta oturunca değişirsin@destere ile beğeni zevklerimiz çok farklı, o nerede bir at ağızlı veya yamuk biri var ona bakıyor. Bir de onun beğeni kıstası nefes alsın yeter. Allah'a şükür biz o kadar düşmedik.![]()
Ezgi sadece atakan bana ilgi duyuyor adanın kraliçesi benim diye düşünüyor atakan adada en yumuşak ezgiye davranıyor. Ezgiden Atakana bir ilgi olduğunu görmüyorum. Zaten bu kraliçe olma kadınlarda içsel bir döngü Damla da bu dertten öldü.. Tuğba ilk haftalarda ezginin kraliçe oldugunu kadınsal olarak sezdi sürekli ezgiye vurmaya başladı.. Yılmaz gidince Tugbanın ilk hedefi ezgi olacaktırO gülüş tahminin önceki sayfalarda söylemiştimbi daha tekrarlamim
![]()
@destere ile beğeni zevklerimiz çok farklı, o nerede bir at ağızlı veya yamuk biri var ona bakıyor. Bir de onun beğeni kıstası nefes alsın yeter. Allah'a şükür biz o kadar düşmedik.![]()
Survivor 7. Bölüm mü?7 . bölümü izledim bu arada aslaug yine işbaşındaydı
nerde tipsiz bişey var @sürgünüm gidip onu seçer) hiç bana benzemiyor
yalnız survivorda damla ile mengüçoğlu bana ait ben yokken onlara sarkmasında)
Kapasite meselesi 3kez ne ara finale kaldı bir kez hatırlıyorum o da atakan ile dun finale kalamadiVaay be Yılmaz Morgüle gitti demek@beyazsoy yastadır şimdi
Semih 3 kez finale çıktı ama bir türlü yapamadı![]()
Geçen hafta da çıktı ondan önce de Atakanla çıktı kaybettiKapasite meselesi 3kez ne ara finale kaldı bir kez hatırlıyorum o da atakan ile dun finale kalamadi