Survivor 2016 40. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor yeni bölümüyle bu aksam 20:00'da tv8'de ekrana gelecek.
Survivor'da bu akşam final sembol oyunu oynanacak ve ada konseyi yapılacak.Ada konseyinde ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda edecek.
Bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.Herkese iyi seyirler :D

Adsız.jpg

@Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @GunesinOglu @Billy Kane @Forumdash @EFE UYSAL @beyazsoy @vadikızı @dosimosi @HachiKo @ABAY_06

Merakla bekliyoruz ve Atakan'ın birinci olacağı, Yunus'un da eleneceği bir konsey diliyoruz. :D

Semih yine yalan dolan algı peşinde kendisinin ve ekürisinin sabote etikleri dahil 4 dokunulmazlık oyununda 1i kaybedildi dünkü oyunun kaybedilme sebebi ekürisi kerimoglunun 3 de zero yapmasi.. Semih cemkirecekse ekurisine diyecek.

Ayrıca dun acun da mecbur fikir bildirdi sen dokunulmazlıkta oynmazsan adamlar da seni ödülde oynatmazlar o zaman da susacaksin

Atakanin arkasindan atip tutmaya basladilar :D

Semih yine yalan dolan algı peşinde kendisinin ve ekürisinin sabote etikleri dahil 4 dokunulmazlık oyununda 1i kaybedildi dünkü oyunun kaybedilme sebebi ekürisi kerimoglunun 3 de zero yapmasi.. Semih cemkirecekse ekurisine diyecek.

Ayrıca dun acun da mecbur fikir bildirdi sen dokunulmazlıkta oynmazsan adamlar da seni ödülde oynatmazlar o zaman da susacaksin

aynen öyle kerimoğlu normalde hızlıdır dün çok yavaş oynadı ya

Kerimoğlu normalde hızlı filan değil Allah'ın hatalı Nihalden farksız ya:F @beyazsoy'un onu da savunması lazım ama Semih anticiliği iyice yayıldı bunyeye:F
Daha ne yazayım kız kötü olduğu için dün 3 de sıfır yaptı dedim oyun satmadı dedim. Ben Nihali oyunlarda bu kadar savunmadım)))

Semih be gizemin kazandigi ödülü yemeyiz diyen gönüllüler neden su anda kerimoglunu destekliyorlar anlamadim :D