Güzele bakmak sevaptır hem ruhun da beslenir müzik eşliğinde pazar keyfi 😉Dinden mi cikaracan la beni ne Mtvsi
Güzele bakmak sevaptır hem ruhun da beslenir müzik eşliğinde pazar keyfi 😉Dinden mi cikaracan la beni ne Mtvsi
Dün Semih mematinin sözünü kullandıSurvivorda Kurtlar Vadisiyle ilgili birsey var dedin @Master.1000 onu nerden bulabilirim kacinci bolumdeydi
Vadicilerin kafası karışık Şu mesaja gelen etkileşim bunu gösteriyorAdamsın ulan Biz de alışkanlıktan bırakamıyoruz yoksa bu rezillikten sonra kaç gün uyku uyumadım.
Ne konuşuyon kendi kendineVadicilerin kafası karışık Şu mesaja gelen etkileşim bunu gösteriyor
Senin ne işin var la burda Survivor başlamadı mı hadi naşşNe konuşuyon kendi kendine
Adam konuda Semihin adinin gectigini gorunce hemen konuya zipladi Biz cagirdik mi gelmiyon amaDün Semih mematinin sözünü kullandı
Ulan yazın senden benden daha Vadiciydi görüyordum Ne olduysa bu sezon oldu Semih buna beyin ameliyatı yapmışAdam konuda Semihin adinin gectigini gorunce hemen konuya zipladi Biz cagirdik mi gelmiyon ama
Vadi pert etti bizi Bu kararmış demekUlan yazın senden benden daha Vadiciydi görüyordum Ne olduysa bu sezon oldu Semih buna beyin ameliyatı yapmış
Evet abla bana Semih'i Vadi'den daha çok sevdiğini söylüyor özeldenSemihci arkadaşla mı @Maskeli Fedai
Bak o asayı görüyor musun Doğu Eşrefoğlu'nun elindeki ?Bu arada avatarın kötü değiştir totoş
Evet abla bana Semih'i Vadi'den daha çok sevdiğini söylüyor özelden
Bak o asayı görüyor musun Doğu Eşrefoğlu'nun elindeki ?
O asa senin... (Recep İvedik 2'nin mavi sandığı gibi oldu )@Doğu evet o asa ne olmuş devamını getir
Hakaret etmeyelimO asa senin... (Recep İvedik 2'nin mavi sandığı gibi oldu )