Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
55,076
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor, bu akşam 38.bölümüyle ekranlara gelecek.

Bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takım, ada konseyinde iki elenme adayı çıkartacak.

Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Survivor, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

@Maskeli Fedai @Billy Kane @eskici @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @HachiKo @GunesinOglu @sokak sanati @beyazsoy @EFE UYSAL @vadikızı @dosimosi @Doğu @Master.1000 @ABAY_06 @sürgünüm @-KADİR-

Merakla bekliyoruz :) Bölümün en heyecanlı yeri olan ada konseyini maalesef izleyemeyeceğim çünkü 46 var :)

@ABAY_06 parcaladigi falan yok ikisi de yeniyor birbirini nagihan biraz daha fazla yeniyor ama o kadar da olsun artik :D

@ABAY_06 parcalandigi falan yok aga abartma simdi :F gönüllülerin en güclü kizi o ismini yazmazlar kesinlikle :D

@ABAY_06 kizmadim aga ikisi de kazaniyor dedim sadece en iyisi degil ama gönüllülerin en iyisi onu dedim sadece :D

@ABAY_06 evet ezgi kazanmisti o da fena yarismiyor yani bazen iyi bazen kötü ama güzel kiz :F