انکل گوگل کا شکریہ )Aee zaar how sweet speaking urdu [emoji106] [emoji106] [emoji106] i like it @destere [emoji1] .... [emoji257] for u [emoji106] impressive dae kana destere @Dr.Shehla
انکل گوگل کا شکریہ )Aee zaar how sweet speaking urdu [emoji106] [emoji106] [emoji106] i like it @destere [emoji1] .... [emoji257] for u [emoji106] impressive dae kana destere @Dr.Shehla
انکل گوگل کا شکریہ )
wah wah g khair sha .... @destere well done [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]Hahahahah really thakns to uncle google [emoji1] [emoji23] [emoji23] u make me laugh [emoji1]
Thanks to uncle google that it translates different languages @Dr.Shehla gora kana khalk takra shu zama wajy [emoji1]
os kho order kom pa ta pa college k [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]Turkish shawarma available at warsak road peshawar near to MCBank [emoji12] now don't expect me that i'll deliver it for u as a treat [emoji23]
ma drta wail kana pa forum k de mroma [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]Hahahah yaar ASTAGHFIRUL'LAH ta khu Çiğdem, destere and emre na hm no.yusalu even harunn and cookies na hm... toba da yaar [emoji35] [emoji12]
hahahahahahaha .... thats coooollllll [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]تم کیا سوچتے ہو ؟ مجھے
کچھ نہیں معلوم نہیں ہے
thats soo cute someone from turkey writing in urdu ..... thats wonderful ... really appreciate that [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]@destere
آپ کا بھی بہت شکریہ اردو میں لکھنے کا
aaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göreiki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayım bence bunlara bırakma beni, sen kap )
aaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göre
iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayım bence bunlara bırakma beni, sen kap )
ayol utanmasan pakistana yerleşicen hala kıvırıyonaaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göre
ayol utanmasan pakistana yerleşicen hala kıvırıyon
os kho order kom pa ta pa college k [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
hahahahahahaha .... thats coooollllll [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
thats soo cute someone from turkey writing in urdu ..... thats wonderful ... really appreciate that [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayım bence bunlara bırakma beni, sen kap )
zaten sen gelene kadar konuya girmedim bile şimdi senden güç alıp konuya daldım tek başıma böyle tehlikeli ve tenha yerlere gelirmiyim )
pakistana yerleşmekte sorun yok benim açımdan rahat yerleşirim ama bizden daha iyi durumda değillerki oralarda batık durumda? keşke izlandalı ingiliz bişey çağırsaydın foruma )) bari çabamızın karşılığını alırdık
@Dr.Shehla... a shelagy balagy [emoji48] da de translation zaan ta must uka kha kana please khor me na e [emoji12] matha de reply na dasy kha shn feelings raghlal nu da dae da khushalay alamat yeni sign [emoji126] [emoji1] [emoji23]
@destere as far as i am knowing from your reply it's like u are talking about settling in pak alone [emoji12] i would say don't come alone, come with your love Çiğdem [emoji13]... warm welcome destere [emoji4] shehla pesh e khidmat hai guldasta [emoji253] [emoji12]