Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bana da öyle oluyodu kanka bi şans ver çok boğuk duruyor baştan ama dram üst düzey

Bir haftalık ara daha fazla zarar verir bence :)
hayır aga ara daha fazla etkilemez mesela haftaya yeni bölümün alacağı en baba oran 6 dır ama ara verirsek bile bu bölüm 7 garanti

.Onu izleyeceğime Vadinin eski bölümlerindeki Memati'ye bakarım daha iyi:).
orası öyle ama yeni hali için de bi göz atılır :D

On yargilarini kir ve izle aga gercekten muthis dizi ilk 2 bolumu biraz agir aksak ama dizi 3.bolumuyle doguyor yukarida attigim sahneyi izle
Süresi uzun olduğu için vakit bulamıyorum .Yazın tv'da tekrarlarına denk gelirsem anca bakabilirim.Böyle izleyesim gelmiyor yoksa kesin izlerdim.

hayır aga ara daha fazla etkilemez mesela haftaya yeni bölümün alacağı en baba oran 6 dır ama ara verirsek bile bu bölüm 7 garanti

orası öyle ama yeni hali için de bi göz atılır :D
Ben denk geldim geçenlerde hiç bakasım gelmiyor niyese :D

Süresi uzun olduğu için vakit bulamıyorum .Yazın tv'da tekrarlarına denk gelirsem anca bakabilirim.Böyle izleyesim gelmiyor yoksa kesin izlerdim.

Ben denk geldim geçenlerde hiç bakasım gelmiyor niyese :D
Aga süre konusunda haklısın 160 dakika dizi mi olur la bazı sahnelerinde süreye bakıyorum ulan ne zaman bitecek diye haklısın :)

Gaza geldiğinde takas tutamıyor kendini:D.
ama bölüm çok iyiydi be aga gaza gelmeyende sorun vardır :D bak şuan çatışma sahnelerine tekrar baktım yine gaza geldim lan bu bölümdeki çaıtşma sahnelerini çeken ekip asla dağılmamalı harika iş çıkarmışlar harika

ama bölüm çok iyiydi be aga gaza gelmeyende sorun vardır :D bak şuan çatışma sahnelerine tekrar baktım yine gaza geldim lan bu bölümdeki çaıtşma sahnelerini çeken ekip asla dağılmamalı harika iş çıkarmışlar harika
Seneye Show Tv'ye geçmek lazım:D.Ne diyorsun? Show olmazsa Star olsun yada Trt 1:)

Seneye Show Tv'ye geçmek lazım:D.Ne diyorsun? Show olmazsa Star olsun yada Trt 1:)
show en büyük hayalim kurtlar vadisi oraya o kadar yakışıyor o kadar yakışıyor ki anlatamam aga 10 garanti alırız orda en kötü bölüm 10 alır

herkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin

show en büyük hayalim kurtlar vadisi oraya o kadar yakışıyor o kadar yakışıyor ki anlatamam aga 10 garanti alırız orda en kötü bölüm 10 alır

herkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin
Aga Showdan umutlanma Show'da KanalD'de aldığımız en fazla 0.50 fazlasını alırız. Çok net.

O kadar olacağını sanmıyorum ama Kanal D'den aldığımızdan yüksek alırız :)
şuan aldığımız 7 zaten seneye show a geçsek yaz boyu efsane yuvaya döndü tanıtımlarıyla +1 reyting garanti. 5-6 tane ünlü ağlam oyuncu takviyesi ve bomba fragmanlarla +3 garanti ve de kanal d den kurtulduğumuz içinde +2 koy etti sana 6 :d inan diyorum 12-13 çok rahat gelir perşembenin sınırını vadi belirler

Aga Showdan umutlanma Show'da KanalD'de aldığımız en fazla 0.50 fazlasını alırız. Çok net.
güldürme beni aga yuvaya dönüyoruz ne 0.50 si :D 10 garanti

şuan aldığımız 7 zaten seneye show a geçsek yaz boyu efsane yuvaya döndü tanıtımlarıyla +1 reyting garanti. 5-6 tane ünlü ağlam oyuncu takviyesi ve bomba fragmanlarla +3 garanti ve de kanal d den kurtulduğumuz içinde +2 koy etti sana 6 :D inan diyorum 12-13 çok rahat gelir perşembenin sınırını vadi belirler

güldürme beni aga yuvaya dönüyoruz ne 0.50 si :D 10 garanti
İyide öyle olduktan sonra tabi alırız :D.Seneye 5-6 ünlü hemide sağlam diyorsun :A bomba fragmanlar :D:D eee bunları kim yapacak :D:D?