Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga adam yaşlandı artık normaldir aksiyona temposu yetmiyor olabilir ama tv tarihinin en iyi yönetmenidir bu gerçek değişmez serdar akar da çok büyük bir üstad ama bir osman sınav olamaz

aynen geçen gün gördüm haberde şaşırdım
Altın çamura düşsede altındır :)

tam tersi yeniden sükse yapacak büyük bir fırsattır onun için son yaptığı aşk dizilerini biliyoruz ama şuan vadiye gelirse d.ü. karacanın yardımcısı olabilir en fazla :D
Aga adam ''kendi yarattığım diziyi geçtim'' diyordu bir aralar bence hayatta gelmez gelse muhteşem olur ama adam diziyi bu hale getirdikleri için gelmez acı ama gerçek bunu artık kabul etmemiz lazım.

Aynen aga adam kariyerini niye riske atsın Mustafa Denizli gibi :A
abartmayın ne kariyeri osman sınav ın çektiği son 3 diziye bi bakın derim hadi reyting kurbanı oldum onu geçelim de içerikleride saçma salakdı en son sakarya fırat ı var sağlam olan işi son zamanlar da sapıttı
vadiye gelme durumu olmaz da olsa bile buradan en fazla ekmek yiyecek kişilerin başında osman sınav gelir

Aga adam ''kendi yarattığım diziyi geçtim'' diyordu bir aralar bence hayatta gelmez gelse muhteşem olur ama adam diziyi bu hale getirdikleri için gelmez acı ama gerçek bunu artık kabul etmemiz lazım.
ya böyle diyenlere çok gülüyorum ve acıyorum 1 haftalık anlık sonuçlarla konuşuyolar koskoca osman sınav bile öğrenememiş bunu :D senin dizin sadece 1 hafta vadiyi geçer sonra yayından kalkar bak toz oldu tarihe karıştı dizisi ama vadi an itibariyle perşembenin çok rahat lideri :d yav yapmayın bunu işte sizler toz olursunuz kurtlar vadisi yine zirvede olur imrenerek bakarsınız anlamıyorum bu insanları :d

ya böyle diyenlere çok gülüyorum ve acıyorum 1 haftalık anlık sonuçlarla konuşuyolar koskoca osman sınav bile öğrenememiş bunu :D senin dizin sadece 1 hafta vadiyi geçer sonra yayından kalkar bak toz oldu tarihe karıştı dizisi ama vadi an itibariyle perşembenin çok rahat lideri :D yav yapmayın bunu işte sizler toz olursunuz kurtlar vadisi yine zirvede olur imrenerek bakarsınız anlamıyorum bu insanları :D
Aga o İnadına Aşk bence bir projeydi adamın kafasında. Kariyerimde bir tane de gençlik dizisi yapayım dedi kendi çapında, tuttu tutmadı orası ayrı. Ama adam işini o dizide bile işini iyi yapıyordu gece tekrarlarında bazen denk geliyoruz çekim açıları falan hala muazzam. Konu o değil adam ''küçük dağları ben yarattım'' modunda kendini Vadiden üstün görüyor. Kaldı ki bu halde hayatta geri dönmez.

Aga o İnadına Aşk bence bir projeydi adamın kafasında. Kariyerimde bir tane de gençlik dizisi yapayım dedi kendi çapında, tuttu tutmadı orası ayrı. Ama adam işini o dizide bile işini iyi yapıyordu gece tekrarlarında bazen denk geliyoruz çekim açıları falan hala muazzam. Konu o değil adam ''küçük dağları ben yarattım'' modunda kendini Vadiden üstün görüyor. Kaldı ki bu halde hayatta geri dönmez.
vadi o gittikten sonra bir ton rekor kırdı yoluna çok daha sağlam devam etti o isim durduğu sürece de kolay kolay yıkılmaz bak bugün kanal d de bile 7 alıyoruz yarın 3-5 sağlam oyuncu takviyesi kanal değişikliğiyle uçarız tekrar çok rahat bi şekilde. vadiyi bitirecek tek isim polat alemdardır. ona bişey olursa vadi biter devam etmesi söz konusu olamaz. siyah ekran bile izlerim diyorum hep ama usta ölürse izlemem

o değilde kandilin perşembe olması vadi açısından büyük şanssızlık oldu. eğer bu hafta normal devam etseydik kesinlikle sezonun en yüksek reytingi gelecekti bu dehşet bölümün sonu da bomba bitti haftaya ara verilse iyi olur aslında bu bölümle 8 i geçebiliriz

o değilde kandilin perşembe olması vadi açısından büyük şanssızlık oldu. eğer bu hafta normal devam etseydik kesinlikle sezonun en yüksek reytingi gelecekti bu dehşet bölümün sonu da bomba bitti haftaya ara verilse iyi olur aslında bu bölümle 8 i geçebiliriz
Aga ara bize yaramıyor devam etsinler kandil niye etkilesin ki ? :)

Haftaya yine 6 reyting gelir o zaman

Her kandilde reytingleri etkiliyor .Bunu hep yaşadık ve gördük:)

O degil de dun aksam ki Kehribarin 3.bolumunu seyredin efsane bolumdu olaysiz bir sahne yok :D
aga bi türlü izleyemedim o diziyi ama kesinlikle bakacam
Benim o diziyi izleyesim gelmiyor açıkcası .
memati yeter aga izle :D
kandil gününün sonuçlarına hiç baktın mı net 1 reyting düşeriz kesin hatta millet kandilde camiye gidiyor ve yatsı istanbulda tam yeni bölüm sırasında büyük etki eder ara verilmeli mutlaka bu dehşet bölümler arada kaynamasın. mesela malatyada 20.15 gibi okunuyor bende belki ilk 10 dakkayı kaçırabilirim ama istanbuldakiler büyük kısmını kaçırır
Haftaya yine 6 reyting gelir o zaman

Her kandilde reytingleri etkiliyor .Bunu hep yaşadık ve gördük:)
ara vermezde yayınlanırsak ve 6 alırsak çok iyi