Survivor 36.Bolum Yorumlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zevkli degil zaten. Bende yarismayi izledim ve biraz adadaki konusmalari. Kapattim artik

Tamam iste sende diyorsun. Adam nihal degil memic gitsin istedi. Kerimoglu degil ama kerimoglu kalsada gitsede Semih icin farketmez. Nihal 2 hafta daha kalsin dedi cunku grubuyla ayri dusmustu

Semihi birkez daha takdir ettim. Herseye ragmen damlanin yanina gidip gecmis olsun dedi.

Ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım @Maskeli Fedai dostluk diyor ya
ben onu diyorum semih plan yapmış gizem memiç gitsin diye çünkü nihal kalsın ki
gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetsinler diye istedi hoş bugün semih sevinmiştir
iletişim oyununu kaybetmişler hani nihal gitti güçlü olacaklardı bunlar ne oldu alın
kaybetmişler işte

O da oynamak istemiyorum desin acun bu haksızlığı ile baş başa kalsın)))
Gizem mecburi yaristirilir. Kaybedip kaybetmemek ona kalmis :) bugun 3 oyundan birini aldi. Varligi yoklugu belli olmaz. Bu durum tugbaya yaradi. Guc oyunu olursa Tugba yarismali ama. Damla son zamanlarda kaybediyordu zaten. Gönullulerin ilk ucunde bile yoktu

Ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım @Maskeli Fedai dostluk diyor ya
ben onu diyorum semih plan yapmış gizem memiç gitsin diye çünkü nihal kalsın ki
gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetsinler diye istedi hoş bugün semih sevinmiştir
iletişim oyununu kaybetmişler hani nihal gitti güçlü olacaklardı bunlar ne oldu alın
kaybetmişler işte
Semih icin 7 kisiden Kim elenirse elensin farketmiyor ama bu haftaki siralamada elbetteki nihalin kalmasini isterdi. Takim dahada bölunsun diye.
Evet nihal gitti, artik tam takimiz oyunlari aliriz dediler, zafer ve semih disindaki erkekler resmen dökuldu sifir cektiler.

Gizem mecburi yaristirilir. Kaybedip kaybetmemek ona kalmis :) bugun 3 oyundan birini aldi. Varligi yoklugu belli olmaz. Bu durum tugbaya yaradi. Guc oyunu olursa Tugba yarismali ama. Damla son zamanlarda kaybediyordu zaten. Gönullulerin ilk ucunde bile yoktu

Semih icin 7 kisiden Kim elenirse elensin farketmiyor ama bu haftaki siralamada elbetteki nihalin kalmasini isterdi. Takim dahada bölunsun diye.
Evet nihal gitti, artik tam takimiz oyunlari aliriz dediler, zafer ve semih disindaki erkekler resmen dökuldu sifir cektiler.

Farketmiyor ama nihalin kalmasını çok istiyordu semih oyun kaybetsinler diye

@Maskeli Fedai ya sen @beyazsoy a diyosun takıyosun diye sen semihe o kadar
takılmışsın ki adamın kendi dediğini bile duymuyorsun ya yapma allah aşkına adam
yani semih açık açık nihalin gitmesi kötü oldu gizem memiçin gitmesi lazımdı diyor sen
hala dostluk diyorsun yapma ya:F
@Maskeli Fedai bunu kullanmak istemezdim ama mecbur kaldım bir filmi bana 3kez izletirdi kabul ettiremedin filimde gerçekte ne oluyor diye. Internetten bulduğu her kafa karıştıcı mesajı bana yazdı 3 ay sonra anca kabul etti.. Bu olayı hemen kabul etmesini beklemiyorum)))

Kaç tane yalanını (algı çalışması) yazdım buraya dostluk dedi amacım 2hafta Nihali tutmaktı çıktı daha ne diyeyim. Size göre Semih melek))). Ne kadar ispatkasam boş)) adam takımı dusunseniz nihali yazarsin dedi adamlar yazdi bu kez ihanet dedi))) kişilerin birbiriyle kavgası için yalanlar artıyor olayları captiriyor adamın doğrusu yok gibi))). Yaa yine semihe çektin konuyu sevmiyorum adamı konuşmayı ya
Sende ihanet dedin bence de ihanetti)))

Adamın doğrusu kkarşı tarafı çatır çatır yollaması ve onlara ggerçeği çarpması :A

@Maskeli Fedai bunu kullanmak istemezdim ama mecbur kaldım bir filmi bana 3kez izletirdi kabul ettiremedin filimde gerçekte ne oluyor diye. Internetten bulduğu her kafa karıştıcı mesajı bana yazdı 3 ay sonra anca kabul etti.. Bu olayı hemen kabul etmesini beklemiyorum)))

:F:Faynen öyle adam açıkca söyledi nihalin gitmesi kötü oldu diye ya
açıkca niyetini gösterdi nesi anlaşılmıyor

Nihalin kalması karıştırmak için değil onun için 2hafta kalsın der mi hep kalsın takımı karıştırsin ister)). 2 hafta planı koyuyor ki Nihal sürekli kaybedeceği için (memic kalırsa takım güçlenecek) haftaya ve haftaya bu gönülleri el ettirecek.

Aga ben kasmıyorum kendimi Semih konusunda bazen ne yapsa da bana ne ben trol niyetine bakıyorum anladın mı adam muazzam bir şekilde güldürüyor ben güler ggeçerim olaya bu kadar bak kasma kendini :A

O film neydi ki hatırlamadım :A

Aga ben kasmıyorum kendimi Semih konusunda bazen ne yapsa da bana ne ben trol niyetine bakıyorum anladın mı adam muazzam bir şekilde güldürüyor ben güler ggeçerim olaya bu kadar bak kasma kendini :A

O film neydi ki hatırlamadım :A
Nasıl gülüp geçiyon kaç gündür dönüp dönüp aynı konuya getiriyon )))

Bu arada kendi grubu Damla'nın sakatlığını oyunlara ve takıma katkısına yordu

Semih ve Gizem ise Damla'nın sağlığından bahsetti falan yanına da gittiler geçmiş olsun demek için

Sanırım adamlık karakterlik belli oluyor :) @beyazsoy

Bu arada kendi grubu Damla'nın sakatlığını oyunlara ve takıma katkısına yordu

Semih ve Gizem ise Damla'nın sağlığından bahsetti falan yanına da gittiler geçmiş olsun demek için

Sanırım adamlık karakterlik belli oluyor :) @beyazsoy
Semih bu nokta noktalardan daha zeki nereden puan alacağını bilir dedim ya asil madur bunlar)))

Semih bu nokta noktalardan daha zeki nereden puan alacağını bilir dedim ya asil madur bunlar)))
Aga puan muan alma.gibi bir durum yok ortada

Serkaylar kendi kişisel konuşmalarında oyun ve takımdan behsetti.Semihler ise Damlanın sağlığından falan bahsettiler

Kim çıkarcı kim karaktersiz belli oluyor.Bari bunu tebrik et be hacı ))))

Serkaylar kendi kişisel konuşmalarında oyun ve takımdan behsetti.Semihler ise Damlanın sağlığından falan bahsettiler

Allahım illa bu nokta noktalara küfür mü edeyim ne istiyorsun))) bunlarda zeka yok işte birbirlerini çıkar için sevdikleri Nihal olayında da ortaya çıktı damla olayında çıkmış. Semih hak hukuga baksa emek hırsızlığı yapmaz.. Semih nasıl yardım edecek damlaya tuvalete mi götürecek))). Kolpaci Semih işte)))

Allahım illa bu nokta noktalara küfür mü edeyim ne istiyorsun))) bunlarda zeka yok işte birbirlerini çıkar için sevdikleri Nihal olayında da ortaya çıktı damla olayında çıkmış. Semih hak hukuga baksa emek hırsızlığı yapmaz.. Semih nasıl yardım edecek damlaya tuvalete mi götürecek))). Kolpaci Semih işte)))
Bir ihtiyacı olsa yardım ederim dedi eğer burda 3'ümüz tek kalsaydık ama orda 5 kişi var yardım ederler

Semih rmrk hırsızlığı yapmadı.Sadece pis 6'lıyı elemek istiyor :A

Ben zengin olmak istiyorum sizin malımızı çalmak değil niyetimiz
Bu arada Efecan Atakan beni yenince sesi açıldı dedi burdan bile hhaklısın adamların beyninde ciddi sorun var Ezgi ben Damlaya yardıma gittim dedigimde bile hihi diyerek kafasını salliyordu.Ciddi sorunları var bunların

Ama Semih amcalarından kaçışları yok ))))

Bu arada Efecan Atakan beni yenince sesi açıldı dedi burdan bile hhaklısın adamların beyninde ciddi sorun var Ezgi ben Damlaya yardıma gittim dedigimde bile hihi diyerek kafasını salliyordu.Ciddi sorunları var bunların

Ama Semih amcalarından kaçışları yok ))))
Efecan sabah fragmanda yazdım ya Nihale kolpa yaptı şimdide bu son olaylardan pirim yapamaya çalışıyor işte zeka olsa Semih gibi biraz zeka ile yapar bu kolona işlerini)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy