- Reaksiyon puanı
- 6,905
- Puanı
- 610
Yunusa cikisiyor Mehmet deyunusa saldırıyor. Yattara aynı yerinde taraf degistirmemisFragmanı sonunda başım döndü.Yattara şimdi kimden.
![]()
Yunusa cikisiyor Mehmet deyunusa saldırıyor. Yattara aynı yerinde taraf degistirmemis
Olan 4 şehzade annesi damlaya olmuş kalbinin ekmeğini yemiş damla ve sakatlanmış.. Bu durumda tüm yük memice kalıyor dokunulmazlık oyununa sadece memic negihan ile yarışacak atakan zafer ile kafadan 4puan önde başlayacak ve dokunulmazlığı yine ünlüler alacak))) Nihali niye yolladiniz o zaman)))
Efecan uyanıklık yapıyor Nihalin fanlarini kapmaya çalışıyor. La efecan madem yanlış olduğunu düşünüyordun kız aglarken Neredeydin))))
Kurgu yapılmış eskiden fragmanda kurgu yapmazdı acun neyse onu gösterirdi.. Burda 3 kavga var yattara yunusla kavga ediyor sonra aradan zaman geçiyor mehmete yunus saldırıyor falan filan ama atakan ile kavga yok o piyonları ayırıyor))))Fragmanda hepsi bir birine dalıyor gibi duruyor.Atakan Mehmet'e Yunus Yattara'ya..
Efe çok uyanık. Birde methiyeler düzmüş. Serkay'a diyor sanırım. Ama arkadan sallar ben söylim.![]()
i peygamber ilan etmediginiz kalmıştı onu da yaptınız oh baba mis))) .. Göklerden gelen karar kime nayıl oldu yada niye utopyoda nail olmadı)))İlk çatlak EfeciktenNe yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Şampiyon Semih yazdıracağız
![]()
Hahai peygamber ilan etmediginiz kalmıştı onu da yaptınız oh baba mis))) .. Göklerden gelen karar kime nayıl oldu yada niye utopyoda nail olmadı)))
Bugün solundan kalmişisin belli))HahaBugün Semih gözüme sevimli geliyor bilemiyorum
O değil de Semih aynı RTE değil mi yaa şiir okuması falan filan
![]()
Ben bunu çok önceden demiştim zaten yeni bir şey keşfetmedin.Bugün solundan kalmişisin belli))
Bire bir taklit ediyor mimikler tamamen Erdoğan. bugün uzun süre izlememiştim erdoganin cnn'e verdiği röportajı izledim içimden Erdoğan semihi taklit ediyorum dedim o kadar benziyor)))
Kesinlikle benziyor ben de daha önceden benzetiyordumBugün solundan kalmişisin belli))
Bire bir taklit ediyor mimikler tamamen Erdoğan. bugün uzun süre izlememiştim erdoganin cnn'e verdiği röportajı izledim içimden Erdoğan semihi taklit ediyorum dedim o kadar benziyor)))
Utopyoda demiştin ama bugün Erdoğan izleyince kopya gibi geldiBen bunu çok önceden demiştim zaten yeni bir şey keşfetmedin.![]()
Semih- Erdoğan
Sadece biri adam diğerleri taklit)))Kesinlikle benziyor ben de daha önceden benzetiyordumİskender Büyük-RTE karışımı bişey
Üçü de adamdır
![]()
Nihal yine semihi ve serkaylari bombalımis
http://m.acunn.com/survivor/nihal-a...efa-konustu-semihe-olay-benzetme-899101-video
"Aralarında Batman çıkabilir çok rahat bir şekilde; ama jokere prim veriyorlar")))))
@Maskeli Fedai
Bir kadın ağlıyorsa haksiz olsa da Türk halkı yanında olur)) duygusuz kalas birini haklı bulmaları imkansız)))Az önce panorama izledim nihal çok iyi konuştu ibrahim nihal kavgasında nihali
haklı buldu seyirci damla sakatlanıyor bakalım ne olacak
Bir kadın ağlıyorsa haksiz olsa da Türk halkı yanında olur)) duygusuz kalas birini haklı bulmaları imkansız)))
Damla sakatlanırsa gönüller kaybedecektir negihan iki gizemi aynı anda birlikte yarışsa yine alır))