İyi yazmışım ama yaz yazsam daha iyi.
Teşekkürler kardeşim eyvallah.Bu saatte çalışan mod gibi mod bee helal olsun @mrt-06 Bu arada yine uğurlu sayım 3
ıyy hatuncuk yandaşları kulumuz diyemez.ssListede ki değişim güzel. Tebrikler @Polat Şaşmaz ve sadık kulumuz @xemrexxx
Teşekkür ederim aga sende oylesinTebrikler sağ kolların en kralı adamın ham maddesi canlı anlatım uzmanı ve vadi prof.u @Polat Şaşmaz
Teşekkur ederimVay be dördüncü olmuşuz. ss Tebrikler @Polat Şaşmaz
TesekkurlerListede ki değişim güzel. Tebrikler @Polat Şaşmaz ve sadık kulumuz @xemrexxx
Tesekkurler
Sağ kol sol kol nedir ya Cuma günleri temsili olarak içilmiyor sen neden içtinTebrikler sağ kolların en kralı adamın ham maddesi canlı anlatım uzmanı ve vadi prof.u @Polat Şaşmaz
Komik mi?Yaz yazabilirsin bence. Üzme bu kadar kendini.
seni de sol kolum yaparım aga çok istiyorsan takılıyorum la abartmaSağ kol sol kol nedir ya Cuma günleri temsili olarak içilmiyor sen neden içtin
Favori üyeler arasında 14.sün, o kadar kişiyi aday yapamayız, ceza durumlarına göre bakacaz artık.@Bully Ayın Favori Üyesi'nde yine olucak mıyım
Favori üyeler arasında 14.sün, o kadar kişiyi aday yapamayız, ceza durumlarına göre bakacaz artık.
Gireceksin gibi görünüyor zaten ilk defa.10 kişi aday olsun işte girerim bir şekilde. az konuş çenesi kopasıca.ss @xemrexxx