Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

''Cellat eğer Yusuf ise Anadolu Hoca ışınlanmayı bulmuş demektir'' facebookta gördüm :kiki: @takas @Since2011

La koskoca adam oldunuz vampir ney lan şaka mı bu :kiki: Adamlar BİM'den vampir dişli hariboyu alıp diziyi çekiyor oturup izliyorsunuz :A:F
neyse ben lucifer e gideyim :) bu arada laf aramızda doğu kimse duymasın kızı kaparlar :) lucifer de bir chloe var öff öff ne biçim bişey :)))

''Cellat eğer Yusuf ise Anadolu Hoca ışınlanmayı bulmuş demektir'' facebookta gördüm :kiki: @takas @Since2011

La koskoca adam oldunuz vampir ney lan şaka mı bu :kiki: Adamlar BİM'den vampir dişli hariboyu alıp diziyi çekiyor oturup izliyorsunuz :A:F
aga youtube da ve facede süper yorumlar var ya bizim vadiciler acayip yaratıcı helal olsun adamlara :D

ne alaka ben bölüm bittikten sonra geldim vadi izlerken bırak yorum yazmayı kimseyle bile konuşmam hesap et :D ama hem izleyip hemde yorum atabilen kardeşlerimiz var :D söyleyene bak izlediğin dizi cücük kadar bile reyting alamıyor :kiki:

sayfalardaki mesajlarımızı karşılaştıralım dizi yayınlanırken benim yazdığım mesajlar seninkilerden azdır :) yani bende diziye bayağı kaptırdım kendimi :)

Link at hemen geliyorum :A
dizibox a gir lucifer yaz karpuz gibi çıkıyor karşına dizi :) link mink nedir la hayatta link atmayı beceremedim bir türlü :)

sayfalardaki mesajlarımızı karşılaştıralım dizi yayınlanırken benim yazdığım mesajlar seninkilerden azdır :) yani bende diziye bayağı kaptırdım kendimi :)

dizibox a gir lucifer yaz karpuz gibi çıkıyor karşına dizi :) link mink nedir la hayatta link atmayı beceremedim bir türlü :)
La dizinin linkini değil kızın robot resminin bulunduğu mecraların linkini diyorum mübarek adam :kiki: Bi inceleyeyim bakalım kayda değer bir hanım ablamız mı :A

ben senin o diziyi izlediğini sanmıyorum kimse izlemiyor normaldir haklısın yani :D mesela yazdığım mesajların %70 i dizi bittikten sonradır

herkese iyi geceler agalar @Doğu yarın tabloyu görünce haklı olduğumu göreceksin 10 rtg banko

Son düzenleme:
ben senin o diziyi izlediğini sanmıyorum kimse izlemiyor normaldir haklısın yani :D mesela yazdığım mesajların %70 i dizi bittikten sonradır

herkese iyi geceler agalar @Doğu yarın tabloyu görünce haklı olduğumu göreceksin 10 rtg banko
İnşallah aga :) Haydi iyi geceler :D

77 dislike almayı ne ara başardın lan :kiki: Forumun en sevilmeyen adamları olduk sen maskeli ve ben :A
bu bir şereftir forumda o kadar sevmediğim tip varken dislike almamak bişeyleri yanlış yaptığımızı gösterirdi demek ki doğru yoldayız :D

bu bir şereftir forumda o kadar sevmediğim tip varken dislike almamak bişeyleri yanlış yaptığımızı gösterirdi demek ki doğru yoldayız :D
Aynı fikirdeyim :) Kutup yıldızımız sevmediklerimizdir. Boşluğa düştüğümüzde ilk onlara bakarız eğer ki onlarla aynı fikirdeysek yanlış yoldayız demektir.

Ünal Aysal gibi konuştum @Since2011 :D

Ne zaman attın la:D. Geçen çd yanlışlıkla attı sonra takas ise 46 konusunda epey dislike verdi:D.Demek ki bozukluk var tam göstermiyor:D
Ne biliyim aklımda kalmış sanki attım ben sana bir tane (b) Bu arada @takas'la efsane bir iddiaya gireceğiz birazdan kabul ederse yüreği yeterse (gaz verirken ben:A) kabul eder :kiki: