Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

aga 9 kez 7 küsür almışız
1 kez ve tarihin en düşük oranını geçen hafta aldık 5.76
16 kez de 6 küsür almışız :D
Hacı 7 reytingi geçtik mi deyince yani 8 reyting aldık mı demek istiyorum :D.

Selamun aleyküm ahali :) Merak ve heyecanla bekliyoruz :)

4-5 hafta önce 7.40 falan almıştık aga
Tamam işte kanka geçememişiz 7 reytingi .Ben 8 reyting aldık mı demek istiyorum .7,40'ta bir 7 reyting yani:)

öyle desene aga 8 i geçtik mi diyeceksin :d şaka gibi ama 8 reyting hiç alamadık :D

maçlar güçlüykende etkiler illa ama çok fazla etkilenmezsin zayıfken belini büküyor maçlar olmasa vadi bikaç kez 8 i de geçerdi kesin

Tamam işte kanka geçememişiz 7 reytingi .Ben 8 reyting aldık mı demek istiyorum .7,40'ta bir 7 reyting yani:)
La sonuçta geçmişiz işte bu forumda 0,01 reyting için bile ağlayanlar var şimdi beni konuşturma :A @takas

Öyle demek istedim ama anlatamadım:D.Ab grubunda 3 reytinglerde gezinmeye başladık şu anda durum çok kötü.Eskiden sabah ezanında ekranlara koysak bu reytinglerden fazla alırdı :)
eski vadinin tekrarını show a koysan belki bizi geçer korkuyorum öyle bişey yaparlar diye :kiki: ama bunun bir sebebi de kanal d kesinlikle. kitlemiz uyuşmuyor başka bir kanalda olsak mesela atv de olsak eşkiyanın aldığı oranları alırdık

La sonuçta geçmişiz işte bu forumda 0,01 reyting için bile ağlayanlar var şimdi beni konuşturma :A @takas
:F:F aynen :D

eski vadinin tekrarını show a koysan belki bizi geçer korkuyorum öyle bişey yaparlar diye :kiki: ama bunun bir sebebi de kanal d kesinlikle. kitlemiz uyuşmuyor başka bir kanalda olsak mesela atv de olsak eşkiyanın aldığı oranları alırdık
atv'de iken atv'yi beğenmiyorduk şimdi atv'ye dönsün diyoruz:D:D.O zaman Polat Şaşmaz söylemişti Kanal D olmasın diye adam haklımış :)

:F:F aynen :D
Aga tekrarları Beyaz değil de Show TV'de falan olsa mümkünü yok 8-10 reyting alırız. Hele bir de ilk bölümleri HD restorasyon yapıp yayınlarlarsa rekor bile kırarız :D