Hayırsız gelmedi bak
Patronundan izin alamadıHayırsız gelmedi bak![]()
Onun ben patronunun aklını alacam az kaldıPatronundan izin alamadı
basket faul![]()
Onun ben patronunun aklını alacam az kaldı![]()
15 sayı atmamız lazım.
Bu tişörtleri bedava mı dağıtıyorlar la herkeste var ?15 sayı atmamız lazım.
Evet maç öncesi herkese dağıtacaklardı kankaBu tişörtleri bedava mı dağıtıyorlar la herkeste var ?
Yarın gidip alayım storedan. Bileklik alacaktım zaten benimki banyo yaparken silindi üstündeki yazılar.Evet maç öncesi herkese dağıtacaklardı kanka
Yok hacı ben almam, bileklik aldırmamYarın gidip alayım storedan. Bileklik alacaktım zaten benimki banyo yaparken silindi üstündeki yazılar.
O bileklik değil la normal bilekliklerden.Yok hacı ben almam bileklik aldırmam.Hamitin rızkını ödemek istemiyorum
![]()
He aga bileklik dediğin an öyle sandımO bileklik değil la normal bilekliklerden.
hahaha bi ara kısmet olursa izleyelim aga yerimde duramam heycandan ne çekirdeği maç izlerken su bile içmemAynen hacı. @takas için de çekirdekçi diyorlar![]()
89-75 iyi oldu ben 15 demiştim 14 sayı attıkMaç bitti 14 sayı attık .Kötünün iyisini yaptık .
He aga bileklik dediğin an öyle sandım![]()
Hoşgeldin aga kanaryayı öttüre öttüre sevdik*hahaha bi ara kısmet olursa izleyelim aga yerimde duramam heycandan ne çekirdeği maç izlerken su bile içmemmalatya maçlarına gidiyorum dediğiniz gibi arkada yaşlı bir dayı oluyor ayağa kalkıyoruz oturun diyor ulan tiyatro mu burası
![]()
Evet kanka 15 demiştik 14 oldu89-75 iyi oldu ben 15 demiştim 14 sayı attık![]()
aga tırnağımın kirini bile alamazsınOnun ben patronunun aklını alacam az kaldı![]()
Son besteyi duydun mu?Hoşgeldin aga kanaryayı öttüre öttüre sevdik*![]()
biz kanaryaları severiz 13 nisanda da bir başka kanaryayı sevecez İnşallahHoşgeldin aga kanaryayı öttüre öttüre sevdik*![]()