Aslı Enver ve Murat Boz Evleniyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
Bir süre önce magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Murat Boz ve Aslı Enver aşkı evliliğe gidiyor!

Yazın birlikte yer aldıkları Kardeşim Benim filminde tanışan ikilinin tanışıklığı kısa sürede aşka dönüştü. Geçtiğimiz hafta Murat Boz'un yanına taşınan Aslı Enver evi baştan aşağı yenildi, çift şimdi de evlilik kararı aldı. Haziran ayının ilk haftası gerçekleşecek düğün için yakın zamanda çiftin ailesi bir araya gelecek.

774226_2.jpg

Beni zerre ilgilendirmiyor ama habere sevindim nedense. Çok yakışıyorlar. :D

Çok hızlı oldu sanki. Çok uyumlular. İkisini de severim ama aceleye gelsin istemem.:D

Aslı gibisini bulsam ben de hemen nikahı basardım. Akıllık etmiş Murat. :F

Sanki evlenmeseler Aslı senle evlenecek. :A
Umut fakirin ekmeği :A Neyse yabancıya gitmedi Murat'ı da severim her ne kadar bazı hal ve hareketlerini sempatik bulmasam da :A

Umut fakirin ekmeği :A Neyse yabancıya gitmedi Murat'ı da severim her ne kadar bazı hal ve hareketlerini sempatik bulmasam da :A
Sana ünlüler camiyasından değil de halktan bir hanım bulalım. En kötü Zuhal Topal'a çıkarsın acelesi yok. :A

Murat bana yapmacık geliyor ama bazı ünlüler gibi küçük dağları ben yarattım havasında değil sanki daha bizden gibi. :F O yüzden fazla eleştirmiyorum.

Sana ünlüler camiyasından değil de halktan bir hanım bulalım. En kötü Zuhal Topal'a çıkarsın acelesi yok. :A

Murat bana yapmacık geliyor ama bazı ünlüler gibi küçük dağları ben yarattım havasında değil sanki daha bizden gibi. :F O yüzden fazla eleştirmiyorum.
Vallaha sonunda öyle olacak galiba :A Eleştirdiğim evlilik programlarından birinde görebilirsiniz beni size selam yollarım :kiki:

Vallaha sonunda öyle olacak galiba :A Eleştirdiğim evlilik programlarından birinde görebilirsiniz beni size selam yollarım :kiki:
Allah razı olsun kardeşim sayende bir nevi biz de televizyona çıkmış olcaz. :A Yalnız o sıra sesi alırlar reklam yapıyosun diye. :A

Evlilik kriterlerinden biri de "forumuma karışmayacak" olur artık. :F

Allah razı olsun kardeşim sayende bir nevi biz de televizyona çıkmış olcaz. :A Yalnız o sıra sesi alırlar reklam yapıyosun diye. :A

Evlilik kriterlerinden biri de "forumuma karışmayacak" olur artık. :F
Önce Adnan Oktar hocamızı deneyeceğim inşallah :A Beni staja alırsa ordan yürürüm artık hiç olmadı FlashTv'yi deneyeceğim :A Program çok mistik bir ortamda ve oksijensiz çekiliyor :A Büyük bir deneyim olur :A

Bence de çabuk oldu biraz, yakıştırdığım bir çift inşallah uzun ömürlü olur ilişkileri ne diyelim. :D

Beren nasıl Kenan'la evlendiğinde çöküşe geçtiyse Murat da Aslı'yla evlendikten sonra çöküşe geçerse şaşirmicam:F

şu murat boz a çok irrite oluyorum hareketleri hiç hoşuma gitmiyor