hay seni de senin gibileri de siz neymişsiniz yavBenim gibileri izler tabi sen iyice uçmaya başladın aga .Benim gibiler izler tabi izlemezse benim gibiler olmaz zaten
hay seni de senin gibileri de siz neymişsiniz yavBenim gibileri izler tabi sen iyice uçmaya başladın aga .Benim gibiler izler tabi izlemezse benim gibiler olmaz zaten
Pazar günü zor gün ondan kimse alamıyor.. Survivor boşluktan değil dokunulmazlık oyunu olduğu için alıyor yoksa dokunulmazlığı kaldir alamazAçıklaman biraz pomp'ce olmuş.)) Pazar günü normal yani alması karşısında fazla izlenen bir yapım yokki Acun tepikliyor normal olarak olsa tepikleyemez.))
Sen git dediğin kitleyi savunuyorsan o zaman aşkı memnu dizisi var yada Karagül veya ne bilim bir sürü dizi var . Şimdi git izle )))hay seni de senin gibileri de siz neymişsiniz yav
Alırda bir 7-8 dizi gelse bu kadar rahat olamaz.))Pazar günü zor gün ondan kimse alamıyor.. Survivor boşluktan değil dokunulmazlık oyunu olduğu için alıyor yoksa dokunulmazlığı kaldir alamaz
aga sende biliyorsun birçok diziye karı dizisi falan dediğim için çok ceza aldımSen git dediğin kitleyi savunuyorsan o zaman aşkı memnu dizisi var yada Karagül veya ne bilim bir sürü dizi var . Şimdi git izle )))
Pazar günü olmuyor işte zor gün tek acun ayakta kalabiliyorAlırda bir 7-8 dizi gelse bu kadar rahat olamaz.))
Belki kazayla iyi bir dizi gelir.))Pazar günü olmuyor işte zor gün tek acun ayakta kalabiliyor
eeee o zaman? şimdi benim yorumuma ne katılmıyorsun ? .O zaman kitleyi savunma.Reytingi az diye dalga geçmeaga sende biliyorsun birçok diziye karı dizisi falan dediğim için çok ceza aldım
demek istediğim başka bişey aga neyse boşvereeee o zaman? şimdi benim yorumuma ne katılmıyorsun ? .O zaman kitleyi savunma.Reytingi az diye dalga geçme
Uyucak mısın yine tavuk gibi .Ne demek istiyorsan söyle anlamak isterim.demek istediğim başka bişey aga neyse boşver
On yıldır gelmesini bekliyoruz)))Belki kazayla iyi bir dizi gelir.))
Bir onyıl daha bekliyelim o zaman Sihirli Annem'e haksızlık @pompy havale ediyorum seni.))On yıldır gelmesini bekliyoruz)))
Unuttum onu)))Bir onyıl daha bekliyelim o zaman Sihirli Annem'e haksızlık @pompy havale ediyorum seni.))
saat 2 olmuş aga ne tavuğuUyucak mısın yine tavuk gibi .Ne demek istiyorsan söyle anlamak isterim.
Senin bugün 2'ye kadar dayanman tavuk gibi uyumanı değiştirmiyor agasaat 2 olmuş aga ne tavuğu
baştan söylim yarın 12 olmadan yatacam sabah çok çok erken kalkman gerekecek çünküSenin bugün 2'ye kadar dayanman tavuk gibi uyumanı değiştirmiyor aga
İşte bu yüzden tavuk diyoruzbaştan söylim yarın 12 olmadan yatacam sabah çok çok erken kalkman gerekecek çünkü
valla aga tavuk mu dersin öküz mü dersin sana kalmış yatacam yarın 12 olmadanİşte bu yüzden tavuk diyoruz
Yarın ola hayır olavalla aga tavuk mu dersin öküz mü dersin sana kalmış yatacam yarın 12 olmadan
ahhh salih kalyon ile yeniden anlaşsalar keşke ayol eski adıyla komedi dükkanının tutmasında onunda büyük payı vardıTolga bence BKM'yi bırakmamalıydı birde sanırım tek başına yapıyor bu sezon? Yanına bir partner düşünebilirdi. Bu oranlar cidden çok düşük hiç bu kadar düşük oranlar aldığını hatırlamıyorum Tolga'nın.