27 Mart 2016 Pazar Reyting Sonuçları

aga halkın gözüyle yorum yapıyorum reytinge göre değil :D yav aga ülke dedeler ve teyzelerden mi oluşuyor genç nüfus orta kesim falanda büyük oranda izlemez bunu halkın içinden biri olarak ifade etmek istiyorum :D hadi bakalım aga siz izliyorsunuz sizin izlediğiniz dizinin bitmesini istemeyiz ilerleyen haftalarda neler olacak göreceğiz :D
aga ben ne diyorum ? baştan beri diyorum ki bu diziyi öyle herkes izlemez o yüzden böyle reyting geleceğini biliyordum.Öyle yüksek reyting almak isteseler gece 23.3o't yayınlanmaz ,süreside 1 saat olmazdı.He aga böyle yorum yap bizi üzme :D

aga ben ne diyorum ? baştan beri diyorum ki bu diziyi öyle herkes izlemez o yüzden böyle reyting geleceğini biliyordum.Öyle yüksek reyting almak isteseler gece 23.3o't yayınlanmaz ,süreside 1 saat olmazdı.He aga böyle yorum yap bizi üzme :D
tamam aga sizi kızdırmayacam ama eleştirimi yaparım :D saat 20.00 de ekrana gelse 1 reyting anca alır tüm yapımlar karşısında oluyor işin o yönüde var :D

tamam aga sizi kızdırmayacam ama eleştirimi yaparım :D saat 20.00 de ekrana gelse 1 reyting anca alır tüm yapımlar karşısında oluyor işin o yönüde var :D
Hay reytingine :D.Zaten bu dizinin reytingin yüksek olmasının imkanı yok.Benim gibiler böyle kaliteli diziyi izlese yeter :):)

Cuma reytingin de bitmiş bu survivor diyordun ya.. Şimdi bu reytingleri görünce şok olmuşsundur diye düşündüm ondan tebrik edersin diye düşündüm diyorum)))
Cuma günü tabi bitikti.)) Şokluj bir durum yok Pazar günü izlencek bişey yokki tabi alıcak o reytingi almazsa sorun var zaten.))

Survivor boş günde yine lider olmuş.
46 beklenenden çok çok daha iyi gitmiş, Survivorcu teyzelerin egemen olduğu Total bu noktada kalır ama ben A/B ve ABC1'de ilk 5'e gireceğinden eminim. Bu dizi Türk televizyonları için bir milat olacak :)

tolga beyi ilk defa takip etmeyecem malesef müdür ne aptın yerine tolga çevik kendine ne yaptın olsaymış keşke porgramın adı :(:(:(

@mrt-06 atacana belirttiğim gibi adam hazır cevaplılığını kaybetmiş bu verilen arada yaratılığı ölmüş resmen nerde her kelimesiyle her cevabıyla seyirciyi gülmekten kıran tolga bey şimdi çoğu yerde gülümsetemiyor bile şu 2 bölüm için diyorum ve tolga bey kendine ne yaptın diyorum :(:(:(

Reyting alan iş yok Survivor'dan başkada onda Hamza bey.)))
Almiyor da ondan geleni acun tepikliyor doğal olarak kimse karşında kalmıyor))). Survivorcu teyze konseptini ilk kez duydum teyzeler o saatte o hayat benimi izliyor gençler survivoru)))

tolga beyi ilk defa takip etmeyecem malesef müdür ne aptın yerine tolga çevik kendine ne yaptın olsaymış keşke porgramın adı :(:(:(

@mrt-06 atacana belirttiğim gibi adam hazır cevaplılığını kaybetmiş bu verilen arada yaratılığı ölmüş resmen nerde her kelimesiyle her cevabıyla seyirciyi gülmekten kıran tolga bey şimdi çoğu yerde gülümsetemiyor bile şu 2 bölüm için diyorum ve tolga bey kendine ne yaptın diyorum :(:(:(
Tolga bence BKM'yi bırakmamalıydı birde sanırım tek başına yapıyor bu sezon? Yanına bir partner düşünebilirdi. Bu oranlar cidden çok düşük hiç bu kadar düşük oranlar aldığını hatırlamıyorum Tolga'nın. :)

Sen ne dediğini biliyor musun? he he diyorsun .Ben herkes izlemez diyorum he he diyorsun şimdi he he dediğine göre herkes izlemiş mi oluyor :D:D
dedin ya benim gibiler izler falan ona dedim aga :D 2.bölümü de izlicem eleştiri yapmak için :D

Almiyor da ondan geleni acun tepikliyor doğal olarak kimse karşında kalmıyor))). Survivorcu teyze konseptini ilk kez duydum teyzeler o saatte o hayat benimi izliyor gençler survivoru)))
Açıklaman biraz pomp'ce olmuş.)) Pazar günü normal yani alması karşısında fazla izlenen bir yapım yokki Acun tepikliyor normal olarak olsa tepikleyemez.))