Survivor 34. Bölüm Yorumları

Olm Hakan çok zeki olsa finale çıkardı stratejisi elde patladı.Ütopyada ise Semih 1 yıl boyunca stratejisiyle gömdü hepsini

Tam tersi olur Hakan Semihin yancısı olur sadece abartma Hakanı :A Semihe de laf atma :A
Hakan finale çıkıyordu akılsız Doğukan takımı sattı yoksa turabi birinci olamazdı.. Yaysız kalksin Turani dogukana dua etsin

Semih yattaraya yarısında o kadar kaçırdı nihalin taktiğine rağmen sonra gizeme gelip çözdüm oyunu dedi ya))). La oğlum o kadar oynadın ve en çok sen kaçırdin bu zahmet çöz)))

Totoş Semih ütopyada sevdirdi zaten kendini orda bir kitle yaptırdı ve survivorda saha da kitle aldı.Adam strateji uzmanliğıyla efsane oldu zaten :)

Hakan zeki olabilir ama Semih kadar değil.Hakan sürekli Merve için Kıbrıs biletim falan dedi Semih bunları demez mesela Hakan milletin hoş karşılamayacağı hareketler yaptı Semih bunları yapmaz mesela :A
Eee ne var ki bunda? ''Merve benim Kıbrıs biletim'' demek samimi olduğunu gösterir. Adam bunu dile getiriyorsa bu onu sinsi, tilki falan yapmaz samimi yapar. Ama Semih-Gizem dostluğunda ben zerrecik samimiyet kırıntısı göremiyorum. Semih sürekli ''ben ben'' diye konuşuyor Gizem'e yancı muamelesi yapıyor. Hakan'da bunlar yoktu.

Şaka gibisin Nihale 2ay boyunca sürekli aynı cümleyle saldıran adam mi zeki. Dün gördük semihin serafettin çıkışını nasıl gole çevirdi Nihal)) ayrıca hakan gelmis gitmiş survivorda en tilki adamıdır.. Onu taktik zekası kimsede yok
Nihal arkada dedi ama önde demedi.Kaldı ki Semih oyun alanında rezil etti :)

Hakan zeki ama Semih kadar değil.Hakan son düzlükte çok hata yaptı Semih yapmaz mesela o kadar basit strateji hatalarını :)

Pis 5li Nihale saldırıyor üstelik korkarak semihi yazmamışlar kızı suçlu ilan edecekler Nihal bu kafasizlarla yürüdügun fazla sürekli neden sen affediyorsun tavrını koy artık

Panoramaya göre taraf yapma:A bkz utopya panoraması gibi olaak. Bugun yarın hakan 180 olmasa da 90 drc döner fanlar da takdir eder:A tarafsızım adı altında hep gidip gelecek. Anıl tetik de cıkıyor mu panoramaya? O sonuna kadar semih destekçisi olmuş:F profilini de sabitlemiş:F duygu da semihi destekliyor utopyadan beridir.
Biliyorum 15 yaş altı veledlere göre taraf değiştirmem zaten de konu kıyaslama yapmamızdan dolayı buralara kadar geldi. Semih hala içlerinde bana en sempatik geleni. Ben aykırı adamları severim.

Nihal arkada dedi ama önde demedi.Kaldı ki Semih oyun alanında rezil etti :)

Hakan zeki ama Semih kadar değil.Hakan son düzlükte çok hata yaptı Semih yapmaz mesela o kadar basit strateji hatalarını :)
Önde de sukubiye benzetti iki kez gol attı kızda gol makinası değil ya Semih bir kez değişik saldırmamış kıza bu adamı zeki ilan ediyorsun..

Hakan finale çıkıyordu akılsız Doğukan takımı sattı yoksa turabi birinci olamazdı.. Yaysız kalksin Turani dogukana dua etsin
Aga ciddi misin bu yorumda? Hakan Turabiyi smste sittin sene geçemezdi finale çıksaydı boyunun ölçüsünü alırdı :)

Önde de sukubiye benzetti iki kez gol attı kızda gol makinası değil ya Semih bir kez değişik saldırmamış kıza bu adamı zeki ilan ediyorsun..
Semih doğru yerden vuruyor tarihin en kötü yarışmacısı :)

Nihal dün kkaybedince Semihe laf attı ama ccevabını aldı 😉

Aga ciddi misin bu yorumda? Hakan Turabiyi smste sittin sene geçemezdi finale çıksaydı boyunun ölçüsünü alırdı :)
Sen eksik izliyorsun yada hatırlamıyorsun.. Toplu sms yollandı ya Merve hakan selenay ve hakan 4lu kalmıştı.. Ve en çok oyu Merve almıştı. Oylamada karşılıklı bir kişi çıkarılıyordu.. Doğu hakan ve selenayi sattığı Mervenin yanına geçti eğer üçlü olarak devam etse Merve hep potaya çıkacak birinci olduğu için hep karsindan eleme olacaktı ve karşıdan herkes elenecekti Turani de bu arada elenecekti

Eee ne var ki bunda? ''Merve benim Kıbrıs biletim'' demek samimi olduğunu gösterir. Adam bunu dile getiriyorsa bu onu sinsi, tilki falan yapmaz samimi yapar. Ama Semih-Gizem dostluğunda ben zerrecik samimiyet kırıntısı göremiyorum. Semih sürekli ''ben ben'' diye konuşuyor Gizem'e yancı muamelesi yapıyor. Hakan'da bunlar yoktu.
Aha aha aha Hakan Serenay ile Dogukanı sonuna kadar kullandı be ne dostluğu ne samimiligi? adam aşırı derecede sinsiydi be.

Semih Gizem dostluğu Hakan Serenay dostluğundan bin kat daha sempatik :)

Semihin bütün birliktelikleri çıkar ilişkisidir utopyoda bak herkes ütopyaya kadar Abi kardeş program bitti her şey bitti)))

Pis 5li Nihale saldırıyor üstelik korkarak semihi yazmamışlar kızı suçlu ilan edecekler Nihal bu kafasizlarla yürüdügun fazla sürekli neden sen affediyorsun tavrını koy artık
Yazık ya kızı ağlattılar:( Smih bunlara yemek kazandırdıgını başlarına kakarak iyi yapıyor. Aynını Nihale de yaptılar. Semih 1 Nihal 2.olur inş:A neyse gizem memiş gider :A acunun konsepti olsa her ağladiğinda alttan annem şarkısını çalarlar:F

Sen eksik izliyorsun yada hatırlamıyorsun.. Toplu sms yollandı ya Merve hakan selenay ve hakan 4lu kalmıştı.. Ve en çok oyu Merve almıştı. Oylamada karşılıklı bir kişi çıkarılıyordu.. Doğu hakan ve selenayi sattığı Mervenin yanına geçti eğer üçlü olarak devam etse Merve hep potaya çıkacak birinci olduğu için hep karsindan eleme olacaktı ve karşıdan herkes elenecekti Turani de bu arada elenecekti
Turabi kıbrısı garantiledigi için smste değildi bu arada hatırlatayım :)

Evet olabilirdi ama Hakan şampiyon olamazdı :D

Semihin bütün birliktelikleri çıkar ilişkisidir utopyoda bak herkes ütopyaya kadar Abi kardeş program bitti her şey bitti)))
Ondan mı adamları 1 yıl korudu Altarla kavgalı olmasına
rrağmen karşı gruba karşı savundu

Olayları bilmeden yorum yapıyorsun ve tek taraflı tartıyorsun.Adama Kurreden ayrıl diye baskı yaptılar adamda yol verdi bence iyide yaptı gerçek yüzleri ortaya çıktı.

Sende kim Semihi kötülese hemen giydiriyorsun :)

Yazık ya kızı ağlattılar:( Smih bunlara yemek kazandırdıgını başlarına kakarak iyi yapıyor. Aynını Nihale de yaptılar. Semih 1 Nihal 2.olur inş:A neyse gizem memiş gider :A acunun konsepti olsa her ağladiğinda alttan annem şarkısını çalarlar:F
Vallahi bu sahne sonrası Nihale hak vermeyen kimde kalmaz kız duygularını manyak iyi ifade etti çoğu kadın ağlamıştır bunu sms öncesi Yapaydı adada kalırdı ama geç ağladin be Nihal

Bu beşli çıkarı için her şeyi yapıyor.. Semih ile tartışmada iki tarafta hatalıydı Semih onların damarına basmisti burada kızı hem korkarak yazıyorlar hem de suçlu ilan ediyorlar olacak iş değil

Semihle kavgalarında da demiştim asıl madur serkaylar Allah bu kadar beyin vermiş diye)) bugünde beyinlerinin içini yine gördük))))

Aha aha aha Hakan Serenay ile Dogukanı sonuna kadar kullandı be ne dostluğu ne samimiligi? adam aşırı derecede sinsiydi be.

Semih Gizem dostluğu Hakan Serenay dostluğundan bin kat daha sempatik :)
La bu ne diyo :A:F Adam ben arkadaşımı satmam dedi Doğukanı itin şeyine soktu :A Simit satarım arkadaşımı satmam dedi efsane oldu. Hakanın samimiyeti Semihin egosundan büyüktür aslaaaaan sen rahat ol 😉 :A

Turabi kıbrısı garantiledigi için smste değildi bu arada hatırlatayım :)

Evet olabilirdi ama Hakan şampiyon olamazdı :D
Tamam unuttum pardon)) o ama finale çıkacaktı hakan kurnazlığıyla (kapasitesi çok düşüktu) ha Turani finali garantilediği halde çıkıp takım için çarpışmıştı hasan o kadar turabiye giydirdiği halde...

Bir gün gelip turabiyi örnek göstereceğim aklıma gelmezdi sagol Semih turabiyi bile sevdirdin bize)))

La bu ne diyo :A:F Adam ben arkadaşımı satmam dedi Doğukanı itin şeyine soktu :A Simit satarım arkadaşımı satmam dedi efsane oldu. Hakanın samimiyeti Semihin egosundan büyüktür aslaaaaan sen rahat ol 😉 :A
Rahat ol cigerrrr dokunulmazlık oyununu nasıl sattığını cümle alem gördü :)))))))))))

Semih egosuyla bile tilki Hakandan bin kez daha insancılve adam gibi adamdır 😉

Tamam unuttum pardon)) o ama finale çıkacaktı hakan kurnazlığıyla (kapasitesi çok düşüktu) ha Turani finali garantilediği halde çıkıp takım için çarpışmıştı hasan o kadar turabiye giydirdiği halde...

Bir gün gelip turabiyi örnek göstereceğim aklıma gelmezdi sagol Semih turabiyi bile sevdirdin bize)))
O takımla bu takım arasında ciddi fark var.O takımda Hasanlar kavgalı olmasına rağmen balık ikran ediyordu Turabilere

Burda ise önlerine atarız yiyerler yerden yiyeceksin diyen karaktersizler var.Hangisi :A

Rahat ol cigerrrr dokunulmazlık oyununu nasıl sattığını cümle alem gördü :)))))))))))

Semih egosuyla bile tilki Hakandan bin kez daha insancılve adam gibi adamdır 😉

O takımla bu takım arasında ciddi fark var.O takımda Hasanlar kavgalı olmasına rağmen balık ikran ediyordu Turabilere

Burda ise önlerine atarız yiyerler yerden yiyeceksin diyen karaktersizler var.Hangisi :A
Ne dokunulmazlık oyununu mu sattı ? Dokunulmazlık oyununu satan Hakan'mış ahali duydunuz mu :A 1 hafta önce satan da Hakan'dı zaten :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot