Survivor 34. Bölüm Yorumları

Yılmaz ile Tubaya gözüm degdi o kadar defolun gidin dedim ki en sonunda defolup gidecekler İnsallah :A

Yılmaz oyun alanında canını teslim ediyordu az daha açlıktan:A

Oynasa bile tam performansında oynamayacağı açıktı diğerleri de bu yüzden oynatmadı zaten. Semih ödül oyunlarında canını dişine takar ama dokunulmazlıkta niye kassın ki bir sebebi yok :)

Ben anlamam Survivor'ın en önemli oyunu ne, dokunulmazlık oyunu. O oyunda çıkıp aslanlar gibi savaşmayan birisi benim için Survivor falan değildir. :)
Kardeşim adamı oynatmayacaklardı zaten :) Kendileri oynatmıyor kendileri konuşuyor arkada

Zaten adama her türlü kötülüğü yap sonra niye oynamıyor iyi ediyor bana yavrişko deyip bir sürü küfür atanlar iiçin niye oynayayım ? Semih en doğrusunu yapıyor :A

La bugün Semih fanları Hakan Hatipoğlu reisi gömüyordu Twitter'da :bağır:Semih'ten irrite olmaya başladım. Hakan nerde biz orda :A @Bully

Nihalin bu iyi niyeti ne olacak hala taktik veriyor birlikte oluyor.

Bu oyunda oynamamasına rağmen nihal sayesinde kazandılar atakan da ugursuzluk var diyor.. Nihal Mehmet kazanınca taktiği yapıştırdı Mehmetin boyu kısa sapanı aşağıya çekeceksin dedi zaten negihan ile Mehmetin boyları eşit o sayede aldılar..

Kardeşim adamı oynatmayacaklardı zaten :) Kendileri oynatmıyor kendileri konuşuyor arkada

Zaten adama her türlü kötülüğü yap sonra niye oynamıyor iyi ediyor bana yavrişko deyip bir sürü küfür atanlar iiçin niye oynayayım ? Semih en doğrusunu yapıyor :A
La oynatmayacaklar diye bir şey yok Semih istese her türlü çıkıp oynar o oyunda. Ama işine gelmiyor konseyde 1.olma duygusu daha önemli onun için. :)

Kendi açısından haklı olabilir ama şu an Semih'e hain diyen bir sürü kişi var, dokunulmazlıkta çıkıp oynasa milletin ağzına laf vermemiş olacak. Şu anlık bunun sıkıntısını çekmez ama finalde falan sıkıntı yaratır bu durum. :A

La oynatmayacaklar diye bir şey yok Semih istese her türlü çıkıp oynar o oyunda. Ama işine gelmiyor konseyde 1.olma duygusu daha önemli onun için. :)

Kendi açısından haklı olabilir ama şu an Semih'e hain diyen bir sürü kişi var, dokunulmazlıkta çıkıp oynasa milletin ağzına laf vermemiş olacak. Şu anlık bunun sıkıntısını çekmez ama finalde falan sıkıntı yaratır bu durum. :A
Zaten final belli Semih vs Atakan :X

Gönüllülerin fanboyları dışında kimse hain demiyor ve Semihin tavrını haklı buluyorlar :A

İyi ediyor Semih bu takıma müstehak :A

Söyleyecek tabi Hakan Hatipoğlu diyorsa haklıdır :) Survivor yarışmacılarının IQ'larını topla Hakan'ın 1/4'ü etmez :D
Semih hariç :A

Serkayin sürekli Nihale karışmasını sebebi anlaşıldı ben yemeğimi paylaşmak zorundsmiyim sürekli konuşuyor diyordu en ufak bir şey de semihle atışan kendisi.. Nihal sporcu değil ama taktikleri çok oyun kazandırdı.. Serkayin Nihale Sevememe nedeni serkayin hatlarını yüzüne vuran tek o. kızın yaşına rağmen 7linin patronu olmasına dayanamadı ve sürekli kulis yaptı kizin arkasında sonra korkaklık yapıp semih yerine Nihali yazmaları ihanet değil gerçekleri Nihal dike getirince hain olmuş))))

Bu arada Nihali yazmadiniz takımi sattiniz diyen Semih Nihali yazınca ihanet var demesi on numara dönüş))))

La bugün Semih fanları Hakan Hatipoğlu reisi gömüyordu Twitter'da :bağır:Semih'ten irrite olmaya başladım. Hakan nerde biz orda :A @Bully
He Hakan gitsin Duygu gelsin tagını tt yapmışlar. :F

Hakan sıvacılık yapmadığı için işlerine gelmiyordur tabii bebelerin helal olsun reyize sonuna kadar arkasındayız. :A Duygu da Semih'i sıvasın dursun anca Panorama'yı rüyasında görür. :A

Atakan'la Tuğbanın arasını açan isim kesin Ezgi:F kız tugba konusunu açtı resmen:F

Gönüllülerin fanboyları dışında kimse hain demiyor ve Semihin tavrını haklı buluyorlar :A

İyi ediyor Semih bu takıma müstehak :A

Semih hariç :A
La Semih kim ? Semih arkasındaki halka güveniyor. Hakan'ın öyle aman aman bir desteği yoktu hem 2010'da hem geçen sene. Ona rağmen anasını ağlattı antilerinin :A

He Hakan gitsin Duygu gelsin tagını tt yapmışlar. :F

Hakan sıvacılık yapmadığı için işlerine gelmiyordur tabii bebelerin helal olsun reyize sonuna kadar arkasındayız. :A Duygu da Semih'i sıvasın dursun anca Panorama'yı rüyasında görür. :A
Duygu gitsin kumda oynasın eyyamcılara yer yok :D Üstün Matematik ve analitik zekasıyla Hakan Hatipoğlu fandomları da tokat manyağı yapar sıkıntı yok :A