Survivor 34. Bölüm Yorumları

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
survivor-2016-unluler-ve-gonulluler-takiminda-kimler-var--6563359.Jpeg

*
34. Bölüm Yorumları
*

Son düzenleme:
Tam ben açıyordum :A Çok geç oldu ama hala en az 5 sayfa gideri var konunun :A

Bu acun var ya bos yere heyecan yaptirmaya calisior atakan bence hicbir sey yapmayacak ve acu bunu öyle abartiyor ki sanki adam dövecek onlari birde kavgadan reyting beklemiyoruz diyor tam komedi ya :F

guzel oyun ama unlulerde tek Mehmet iyi :D su Mehmet her oyunda sayi alsa iyi ama ya hic yok oyunda yada tam var, ama ben hala onda bir umut göruyorum :)

bugun sayfada sorun vardi galiba ?
Bence Atakan gönullulerin ne dedigini duymadi, unlulerde Yunustu galiba, Serkay böäyle seylere gerek yok diye tepki göstrince atakanda acaa yine ne dendi diyerekten dönmus olabilir :)
Bu saaten sonra macin dönecegine ihtimal vermiyorum.

neyse rekam bitmek uzere. bukez yarim saat surmedi. 22 dakika :)

Bu acun var ya bos yere heyecan yaptirmaya calisior atakan bence hicbir sey yapmayacak ve acu bunu öyle abartiyor ki sanki adam dövecek onlari birde kavgadan reyting beklemiyoruz diyor tam komedi ya :F
Tabi ki bi b*k olmayacak:F atakan 3-5 laf söyler ancak:X
Bu arada gönüllüler acık ara kazanmış demek :F
IMG_20160328_221426.jpg

Atakan yanlis anlamisim dedi dmekki birseyler olmus.kesmisler :) cunku Sekayla muhabbette olan yunustu

Atakan, Serkay ve Efecan'a kaybediyor genelde son zamanlarda toparlaması şart. :(

bilerek oyun vermedi oynamamayi tercih etti. zaten kendi takimida oynatmayacakti, degisen birsey yok
Oynasa bile tam performansında oynamayacağı açıktı diğerleri de bu yüzden oynatmadı zaten. Semih ödül oyunlarında canını dişine takar ama dokunulmazlıkta niye kassın ki bir sebebi yok :)

Kendisine her türlü kötülüğü yapan kişiler için mi oyun oynayıp kendini paralayacak.Hem zaten oynatmayacaklardı iyi ediyor ordaki çirkefler için niye kendini sıksın :)
Ben anlamam Survivor'ın en önemli oyunu ne, dokunulmazlık oyunu. O oyunda çıkıp aslanlar gibi savaşmayan birisi benim için Survivor falan değildir. :)