Polat Şaşmaz
Favori Üye
Beyaz Futbol var onu izliyoruzdiziyi beklerken Müdür ne aptının tekrarını izliyoruz demi beyler![]()
Beyaz Futbol var onu izliyoruzdiziyi beklerken Müdür ne aptının tekrarını izliyoruz demi beyler![]()
Yok 3 de uyuyorsun2 de uyumak erken mi oluyormuş![]()
Ekşicilere sallıyorlarBeyaz Futbol var onu izliyoruz![]()
Takas tavuğu gibi uyur muyum bu saatte@Since2011 uyumuştur![]()
La hiç bırakasım yok muazzam bir olay bu Beyaz Futbol bildiğin çekirdek gibi başladın mı duramıyorsunOhaaaa Pusu muzigi![]()
Kanka okumamış sayıyorum .Ummadık taş çıkma aman haLa hiç bırakasım yok muazzam bir olay bu Beyaz Futbol bildiğin çekirdek gibi başladın mı duramıyorsunİlk satış benden mi gelecek
![]()
Espri yapma renktaş senBeyler bence diziyi izlemeyelim , "nefesinizi kesicek" falan diyo MazAllah ölür kalırız falan![]()
![]()
Yok yok geri vites olmaz 23.30'da Star'dayız evelallahKanka okumamış sayıyorum .Ummadık taş çıkma aman ha
Espri yapma renktaş sen![]()
Sağ kol musun sol bacak mısın nesin inş kumandan bozulur da Star tvyi açamassınBeyaz Futbol var onu izliyoruz![]()
Heyacan sarmaya başladıYok yok geri vites olmaz 23.30'da Star'dayız evelallah![]()
De getooo beyaz futbolda vadi müziği varmış izleme ihtimalim tamamen ortadan kalktı agalar beyaz futbola hücum![]()
Ahmet Hoca Rihanna'yı gömüyor ordövr tabağı niyetine aparatif olarak izleHeyacan sarmaya başladı
De get.
Kumanda kacinci yuzyilda kaldi ya ?Sağ kol musun sol bacak mısın nesin inş kumandan bozulur da Star tvyi açamassın![]()
![]()
İzliyorum laAhmet Hoca Rihanna'yı gömüyor ordövr tabağı niyetine aparatif olarak izleSonra 46'ya yatay geçiş yaparız
![]()
Ahmet Hocayı bu nedenden dolayi seviyoruz iste Rihanna su dunyada en sevmedigim kisiliklerdenAhmet Hoca Rihanna'yı gömüyor ordövr tabağı niyetine aparatif olarak izleSonra 46'ya yatay geçiş yaparız
![]()
Linç is comingAhmet Hocayı bu nedenden dolayi seviyoruz iste Rihanna su dunyada en sevmedigim kisiliklerden![]()