C-) Cahit gelip alayını tokatlar288.Bölümün son sahnesi ile ilgili düşünceniz;
a)Gölge bu sefer ölür
b)Gölge nin de planı var
c)belirtiniz
cevabı beğenmedim ciddiyetten uzak bir daha yaz agaC-) Cahit gelip alayını tokatlar
Adam sevdiği için Suriyeye gidiyor aga abisi için oraya da gelircevabı beğenmedim ciddiyetten uzak bir daha yaz aga
ciddisin yani o zaman Gölge ölür diyosun dolaylıda olsaAdam sevdiği için Suriyeye gidiyor aga abisi için oraya da gelir
Yok ölmez aga sezon finalinde ölür bence Ertan Saban bir sezonluk bir proje gibi duruyor.ciddisin yani o zaman Gölge ölür diyosun dolaylıda olsa
bu sezon ölmeside erken olur da ama sezon sonu gitmeside beklenilebilirYok ölmez aga sezon finalinde ölür bence Ertan Saban bir sezonluk bir proje gibi duruyor.
Ben daha real hedefleri olan bir düşman beklerdim ama Gölge karakteri ve Babil olayı beni pek sarmadı haa oyunculuğu üst düzey ona laf edeni Allah taş yapar orası ayrı. Ben daha güncel ve salt hedefleri olan iskender büyük gibi bir düşman bekliyorum. Tabii onun gibisi gelmedi ve gelmeyecekbu sezon ölmeside erken olur da ama sezon sonu gitmeside beklenilebilir
iskenderi geçtim poyraz gibi biriside iş görür böyle Gölge yavan kalıyorBen daha real hedefleri olan bir düşman beklerdim ama Gölge karakteri ve Babil olayı beni pek sarmadı haa oyunculuğu üst düzey ona laf edeni Allah taş yapar orası ayrı. Ben daha güncel ve salt hedefleri olan iskender büyük gibi bir düşman bekliyorum. Tabii onun gibisi gelmedi ve gelmeyecek
Poyraz da yancı gibi duruyordu aga tek efsane İskender Büyük'tür. Adam yürüyen devlettiiskenderi geçtim poyraz gibi biriside iş görür böyle Gölge yavan kalıyor
Hahaha ulan ne hallere düştükenteresan
Gayet kibar yürüdü ama Asya’ya karşı gerçekten bir şeyler hissederse aile bağlarını kurma konusunda Kurtlar Vadisi Pusu Brezilya dizilerine örnek gösterilir vallahi. Şimdi Yusuf, “sen anneme nasıl yürürsün” deyu kızamaz zira babası yürüdü ama aslında babası, babası değil yine de babası gibi seviyor. Fehmi ile Asya evlense Yusuf’a cici anne geliyor ama aslında öz annesi olduğu için gelmiyor. Müge Anlı’da bile yok bu karışıklıklar. Vallahi yazana da bağlayana da bin tebrik.
Cok pis mort oldum Tamam aga kusura bakmaolum sabote etme tıpkı geçen senin yaptığın gibi bende ailemle gelmişim yani biliyosun bizim sularımız şifalı kaplıcalrımız meşhur
bitmeden show a da geçmemiz lazım aga
sen şimdi neye gülüyon
aga seni öyle bir kaybederim ki bir daha kendini bulamazsın bu konuya ayda yılda bir uğrayıp racon kesiyorsun he konunun kralıymış papucumun kralı bu konuda herkes eşittir tek bir kral ve üstadımız vardır o da @china_shangai abidir. bak abi senin yokluğunda dünkü bebeler konuda racon kesiyor emret maskeliyi sileyim forumdanKendi benliğimi buldum @takas ilgilendirmez beni
Ülkenin en önemli ünlüsü o kadar kişi katılıyor haber siteleri Necati Şaşmaz üzerinden reklam yapıyor büyük adam alemin tek kralıShowda Necati Şaşmaz var
Diğerleri boş teneke zaten çoğuda kusura bakmasınlarda yalakaaga seni öyle bir kaybederim ki bir daha kendini bulamazsın bu konuya ayda yılda bir uğrayıp racon kesiyorsun he konunun kralıymış papucumun kralı bu konuda herkes eşittir tek bir kral ve üstadımız vardır o da @china_shangai abidir. bak abi senin yokluğunda dünkü bebeler konuda racon kesiyor emret maskeliyi sileyim forumdan
Ülkenin en önemli ünlüsü o kadar kişi katılıyor haber siteleri Necati Şaşmaz üzerinden reklam yapıyor büyük adam alemin tek kralı
@-KADİR- vayyyy aga hayırlı olsun otel motel hayatımda hiç otele gitmedim