Foruma bir @Çiğdem- daha şart.akşam erken çıktın tam havamdaydımsana daha neler neler söyleyecektim de olmadı öyle içime attım derdimi
)
Foruma bir @Çiğdem- daha şart.akşam erken çıktın tam havamdaydımsana daha neler neler söyleyecektim de olmadı öyle içime attım derdimi
)
aynen
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.aynen@Çiğdem- den başkası kahrımızı çekmiyor anında isyan bayrağı açıyor bu kızdan beş altı tane daha olsa akşama kadar saydırıp dururuz stres atarız
![]()
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.
Aha bak buraya yazıyorum. Övme filan deği bu . 2.5 yıl oldu galiba @Çiğdem- in birkez olsun ne trip attığını nede hani kızlar bazen saçma hareketler yaparlar ya tuhaf tuhaf anlamsız soğukluklar filan.Hiç yapmadı ne bana ne sana.
Helal olsun.![]()
Hayır ben buldum.işte benim bulduğum kız kaliteli olur @Çiğdem- gibiben buldum ben olmasam kızı keşfedemeyecekti dünya
elalemin kızları gibi tripcan değil
) kafasına balyoz indir yinede gülerek karşılıyor
)
Hayır ben buldum.İlk emre ile konuşmuştu sonra ben, en son senle konuştu.
Hemen kendine pay çıkarma.
![]()
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.
Aha bak buraya yazıyorum. Övme filan deği bu . 2.5 yıl oldu galiba @Çiğdem- in birkez olsun ne trip attığını nede hani kızlar bazen saçma hareketler yaparlar ya tuhaf tuhaf anlamsız soğukluklar filan.Hiç yapmadı ne bana ne sana.
Helal olsun.![]()
ahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu ettiaynen@Çiğdem- den başkası kahrımızı çekmiyor anında isyan bayrağı açıyor bu kızdan beş altı tane daha olsa akşama kadar saydırıp dururuz stres atarız
![]()
İyi ki de etmişizahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu etti
ilk sohbetimi @Forumdash la yapmıştık yalnız süpernatural hakkında konuşmuştuk
![]()
halkımız da olur kullarımız da sonuçta bizim her türlü''Kullarımız'' değil miydi o![]()
![]()
ne biliyim senden kullarımız lafını duymayıncahalkımız da olur kullarımız da sonuçta bizim her türlü![]()
sen değil siz dicen .ssne biliyim senden kullarımız lafını duymayınca![]()
ha pardon ben sizin kulunuzum doğrusen değil siz dicen .ss
öğrenmişsin melunha pardon ben sizin kulunuzum doğru![]()
Melun muyum kul muyum karar veröğrenmişsin melunay neyse koriş time
![]()
Kararı Emre değil biz veririz.Melun muyum kul muyum karar ver![]()
![]()
sizli bizli konuşmayalım gerek yokKararı Emre değil biz veririz.![]()
Çiğdemmmm.ahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu etti
ilk sohbetimi @Forumdash la yapmıştık yalnız süpernatural hakkında konuşmuştuk
![]()
hahahha aa yok malesef kız kardeşim olsaydı olabilirdi belki bana çekerdi odaÇiğdemmmm.
Senin 19.yaş sürümün yok mu. Varsa İstanbul'a yolla. Kargo parasınıda ben veririm.![]()