Halkımız Bizim Yanımızda

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,909
Puanı
1,061
Hatuncuk Kösem ve sünepe torunumuz Ahmet bizi Kız Kulesi'ne kapattı. Uzun zamandır oradayız. (4 bölüm oldu) Ancak halkımız, kullarımız bize yapılan zulme seyirci kalmadı ve payitahtın dört bir yanında eylemlere başladı. Şimdi düşmanlarımız düşünsün...
Ekli dosyayı görüntüle 49583 Ekli dosyayı görüntüle 49584 Ekli dosyayı görüntüle 49585 Ekli dosyayı görüntüle 49586

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @GunesinOglu @MayısKralı @Aserat @denizz19 @ozgur2113 @Forumdash @Bully @-potterhead-
içimizdeki irlandalılar isyan etmiş ? o halkımız dediklerin arasında türkiyede yaşayan varmı? birde en başa alman dazlağını koymuşsun öyle halkı atlar kovalasın :)

zenci gölge hatunu gördük de alaman hansa ne laf ediyon.ss

morcivert bacı kalfalar çokmuş zaten osmanlıda ama dazlak almanı daha şapamamışız :) yani elde edememişiz onlara ne safinaz kurbağasından kadın kulenin sivri yerinde oturmuş mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor rahatı yerinde yediği önünde yemediği kalmadı zaten :))

morcivert bacı kalfalar çokmuş zaten osmanlıda ama dazlak almanı daha şapamamışız :) yani elde edememişiz onlara ne safinaz kurbağasından kadın kulenin sivri yerinde oturmuş mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor rahatı yerinde yediği önünde yemediği kalmadı zaten :))
senin adaşın selim vardı nurbişinki o da sarıydı arada genetik bozukluk oluyor:D

Gece gece canın mı sıkıldı :F :F

Ama ilk başta gerçek zannettim. :D
halk isyanda safiş de safiş diyor :F

@Çiğdem- kaçtı mecburen birine saracağız :)) kızı bırakmayaydın şimdi ne güzel ona saydırıyorduk :)
O saatlerde yatıyor o. :A

bülbül ağa açıklama yapmış yüzde 50 yi evde zor tutuyoz diye:A
Tmm yardım edecekmiş Teyyip. :bhr: :A
s-63a0940bedfca28961a3ed46cd513f25bf7caa25.jpg

demin @Çiğdem- e söylediğim lafları geri alıyorum:) ondan daha vahim durumda olanalr varmış :))

onun anası rustu danasına gen aktarmış haliyle :) ama yinede yüz ifadesi falan bizden gibiydi :)
Gece gece canın mı sıkıldı :F :F

Ama ilk başta gerçek zannettim. :D
hahahah ayy konuyu @pompy senaryosu diye girdim yorumlarınızı öyle okuyorum konuyu @xemrexxx açtığını görünce son anda fark ettim :F:F:F