Foruma bir @Çiğdem- daha şart. Gündüzcü-Gececi olarak 2 tane olsa iyi olurdu aslında.akşam erken çıktın tam havamdaydım sana daha neler neler söyleyecektim de olmadı öyle içime attım derdimi )
Foruma bir @Çiğdem- daha şart. Gündüzcü-Gececi olarak 2 tane olsa iyi olurdu aslında.akşam erken çıktın tam havamdaydım sana daha neler neler söyleyecektim de olmadı öyle içime attım derdimi )
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.aynen @Çiğdem- den başkası kahrımızı çekmiyor anında isyan bayrağı açıyor bu kızdan beş altı tane daha olsa akşama kadar saydırıp dururuz stres atarız
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.
Aha bak buraya yazıyorum. Övme filan deği bu . 2.5 yıl oldu galiba @Çiğdem- in birkez olsun ne trip attığını nede hani kızlar bazen saçma hareketler yaparlar ya tuhaf tuhaf anlamsız soğukluklar filan. Hiç yapmadı ne bana ne sana.
Helal olsun.
Hayır ben buldum. İlk emre ile konuşmuştu sonra ben, en son senle konuştu. Hemen kendine pay çıkarma.işte benim bulduğum kız kaliteli olur @Çiğdem- gibi ben buldum ben olmasam kızı keşfedemeyecekti dünya elalemin kızları gibi tripcan değil ) kafasına balyoz indir yinede gülerek karşılıyor )
Hayır ben buldum. İlk emre ile konuşmuştu sonra ben, en son senle konuştu. Hemen kendine pay çıkarma.
Hiç sorma. Başka kızlar olsa birde trip atarlar.
Aha bak buraya yazıyorum. Övme filan deği bu . 2.5 yıl oldu galiba @Çiğdem- in birkez olsun ne trip attığını nede hani kızlar bazen saçma hareketler yaparlar ya tuhaf tuhaf anlamsız soğukluklar filan. Hiç yapmadı ne bana ne sana.
Helal olsun.
ahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu ettiaynen @Çiğdem- den başkası kahrımızı çekmiyor anında isyan bayrağı açıyor bu kızdan beş altı tane daha olsa akşama kadar saydırıp dururuz stres atarız
İyi ki de etmişizahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu etti
ilk sohbetimi @Forumdash la yapmıştık yalnız süpernatural hakkında konuşmuştuk
halkımız da olur kullarımız da sonuçta bizim her türlü''Kullarımız'' değil miydi o
ne biliyim senden kullarımız lafını duymayıncahalkımız da olur kullarımız da sonuçta bizim her türlü
sen değil siz dicen .ssne biliyim senden kullarımız lafını duymayınca
ha pardon ben sizin kulunuzum doğrusen değil siz dicen .ss
öğrenmişsin melun ay neyse koriş timeha pardon ben sizin kulunuzum doğru
Melun muyum kul muyum karar veröğrenmişsin melun ay neyse koriş time
Kararı Emre değil biz veririz.Melun muyum kul muyum karar ver
sizli bizli konuşmayalım gerek yok bana dark bey diyebilirsinKararı Emre değil biz veririz.
Çiğdemmmm.ahhh çokk teşekkürler çocuklar düşünceleriniz beni çok mutlu etti
ilk sohbetimi @Forumdash la yapmıştık yalnız süpernatural hakkında konuşmuştuk
hahahha aa yok malesef kız kardeşim olsaydı olabilirdi belki bana çekerdi odaÇiğdemmmm.
Senin 19.yaş sürümün yok mu. Varsa İstanbul'a yolla. Kargo parasınıda ben veririm.