geçen sezonun en iyi bölümlerinden biriydi acayip coşmuştum dehşetti gerçektenHaftaya efsane bölüm var Çarşamba 23.30da tv2de!
geçen sezonun en iyi bölümlerinden biriydi acayip coşmuştum dehşetti gerçektenHaftaya efsane bölüm var Çarşamba 23.30da tv2de!
Aga forumda değer verdiğim 5-6 arkadaştan birisin senin için tekrardan düşüneceğim. Zaten vadiye başlama konusunda da ilk isteği de senden almıştım [emoji2]sosyal medya fragmanı da müzikle beraber süper olmuş @papuleoo sen bi daha düşün istersen aga
vadi gündeme geri dönüyor işte bu be
Sonunu izleme sonunu netten izlersin sonraBugun vadinin ya basini ya sonunu izleyemiyecem tavsiyeniz ne olur
aga eski vadiyi bitirdikten sonra izleyecem bu diziyi İnşallah abartmıyosundurAyrılık 3. Bölüm
Bu nasıl bir dizidir Allah aşkına. Dehşet dehşet. Rol olduğuna inanmak imkansız gibi.. o kadar ki muhteşem yazılmış çekilmiş oynanmış. 'Maria' karakterini canlandıran oyuncuya tek kelimeyle helal olsun.. anca bu kadar olur. Feci bir dram senaryosu çıkmış ortaya. Müzik zaten bitiriyor insanı.
Mekanı cennet olsun.. Aynen dediğin gibi bu ayrılık olmazdı. Bütün bu yaşananlar,rezillikler onun Baba gibi birleştirici özelliğiyle yaşanmamış yolumuza eski efsane kadromuzla devam ediyor olurduk.Raci Şaşmaz
Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan
Sönmez Atasoy
Ahmet Turgut
Bu dehşet senaryo kadrosuna birde Ömer Lütfi Mete'nin de şiirleri dahil olur.
Pana ailesinin 'babasıydı'.. Allah rahmet eylesin. Bugün yaşasaydı herşey çok farklı olurdu. Kardeşleri ve bütün ekibi bir arada tutan adamdı. Yokluğu büyük etki yarattı.
Hayret Kenan'a methiyeler düzmüşsün O da çok iyi bir oyuncu değil kötünün iyisi.bölümü bugün izleyebildim aaa yusufa tekrar sinir olurken kenan ise şaşırtıcı şekilde umut vaad etti
ayy vlla bu yusuf konusu seneyede devam ederse istediğimiz kanala gidelim 7 üzeri yine göremeyiz cahitin yeğeni diye bu beceriksizi nasıl polatın oğlu rolune getiripte vadinin bu sezonkı senaryosunu yusuf etrafında kurdular polatla konuşma sahnesi var çocuk gözünü büyük büyük açmayı oyunculuk yapıyorum diye anlamış galiba mimik yok sadece gözlerini büyütüyor birisi şuna gözlerini büyütmenin iyi oyunculukla alakası olmadığını söylesin
ahh kenan bu çocuk bu bölüm umut verdi işte raskolnun düşmanını öldürdüğü sahnede ciddi şekidle oyunculuk sergiledi aa gerisi gelirmi bilmem ama sakinliği vucut kontrolu ve yusufta olmayan birşey mimikler bunları kenan sergilereyek ciddi ciddi profosyonel bir oyunculuk sergiledi yusufun kıçına tekmeyi atıp bu kenanın üstüne oynamaya devam etsinler ben bu bölümdeki kenan oyunculuğunu ne akifte ne yusufta nede cahitte gördüm
gördüğümüzü söylememiz lazım dediğim gibi kenanın raskolnun düşmanını öldürdüğü sahnedeki oyunculuğunu ben ne akifte ne cahitte nede yusufta gördüm gerçek bir oyuncu performansıydı öyle çaylak değil hakkını vermek lazım ama gerisi gelmezse en çok ben eleştiririmHayret Kenan'a methiyeler düzmüşsün O da çok iyi bir oyuncu değil kötünün iyisi.
Memati gittiğinden beri oyunculuklarda düşüş var Vadi'de. Figuranlar yardımcı oyuncular falan çok kötü gerçekten. Allahtan Ayla Algan geldi de üç beş bişey öğrendiler. O kadına da senaryo yazamıyorlar keşke oyuncu koçu falan olsa Oyunculuğun zirvesi ilk Vadide vardı figuranlar bile çok iyiydi hele o Laz Ziyalar, Testere Necmiler falan hey yavrum hey. Şimdilerde çeyreğinin çeyreğini göremiyoruz..gördüğümüzü söylememiz lazım dediğim gibi kenanın raskolnun düşmanını öldürdüğü sahnedeki oyunculuğunu ben ne akifte ne cahitte nede yusufta gördüm gerçek bir oyuncu performansıydı öyle çaylak değil hakkını vermek lazım ama gerisi gelmezse en çok ben eleştiririm