Hiç sormadım yaaga şimdi sana burda desem ki gel 1 hafta kal falan yalan olur sonuçta bende dedemde kalıyorum kimseyi eve getiremem ama onun dışında ne istiyorsan başımla berabermalatyanın neresindenmiş
Hiç sormadım yaaga şimdi sana burda desem ki gel 1 hafta kal falan yalan olur sonuçta bende dedemde kalıyorum kimseyi eve getiremem ama onun dışında ne istiyorsan başımla berabermalatyanın neresindenmiş
o kadar da değil yer ayarlarız sana arkadaşların yanındaHiç sormadım ya.İstanbulda oturuyor memleketim Malatya demişti
.Sorarım bir ara
.Neyse bende artık sokakta yatarım
.
aga sana güvenimiz sonsuz bişeyler yaparsınOlum ben daha kendime bakamıyorum akşam 9'da kahvalti eden adamımBırak çocuğu yoldan çıkarma
![]()
Allah razı olsun hacıo kadar da değil yer ayarlarız sana arkadaşların yanındaaynı benim gibi istanbulda oturuyor malatyalı kesin pötürgelidir
bizim pötürgelilerin %90 ı istanbulda çünkü
Aga işte akşam 9da kaltım bugün. Dün de böyle oldu. 16 saat sonra öğlen 13.00 gibi uyurum. İlk ögünümü sabah saat 7.00'da yaparımaga sana güvenimiz sonsuz bişeyler yaparsın9 da nasıl kahvaltı yapıyorsun aga şu düzenini bi anlatsana kaçta kalkarsın kaçta yatarsın akşam yemeğini kaçta yersin merak ediyorum
![]()
Adam hayati tersten yasiyoAga işte akşam 9da kaltım bugün. Dün de böyle oldu. 16 saat sonra öğlen 13.00 gibi uyurum. İlk ögünümü sabah saat 7.00'da yaparımBabam işe giderken onlarla kahvaltı tarzı bişey yaparım akşam da uyanınca yemek yerim 2 öğün sadece
![]()
Sen ülke değiştir kankaAga işte akşam 9da kaltım bugün. Dün de böyle oldu. 16 saat sonra öğlen 13.00 gibi uyurum. İlk ögünümü sabah saat 7.00'da yaparımBabam işe giderken onlarla kahvaltı tarzı bişey yaparım akşam da uyanınca yemek yerim 2 öğün sadece
![]()
5 satırlık hayatımın özeti bu işte helalAdam hayati tersten yasiyo![]()
Oha hepimizi topla bi @Polat Şaşmaz etmiyor adam gibi adamKonuda En Çok Mesaj Yazanlar
TOP5;
1. @Polat Şaşmaz 274
2. @takas 85
3. @Doğu 56
4. @-KADİR- 41
5. @Since2011 20
Kurtlar Vadisi gibi rakiplerimi ezmisimKonuda En Çok Mesaj Yazanlar
TOP5;
1. @Polat Şaşmaz 274
2. @takas 85
3. @Doğu 56
4. @-KADİR- 41
5. @Since2011 20
Eskilerden xantier vardı şimdilerde @AmoureuxKonuda En Çok Mesaj Yazanlar
TOP5;
1. @Polat Şaşmaz 274
2. @takas 85
3. @Doğu 56
4. @-KADİR- 41
5. @Since2011 20
haftaya başlayacam çalışmaya bakalım neler olacakAllah razı olsun hacı.Kpss çalışmaların nasıl gidiyor
?
vay arkadaş o zaman gündüz dışarı hiç çıkmıyorsun nasıl oluyor aga ya brezilyadakilerle aynı sistemde yaşıyorsun oraya gitsen hiç zorlanmazsınAga işte akşam 9da kaltım bugün. Dün de böyle oldu. 16 saat sonra öğlen 13.00 gibi uyurum. İlk ögünümü sabah saat 7.00'da yaparımBabam işe giderken onlarla kahvaltı tarzı bişey yaparım akşam da uyanınca yemek yerim 2 öğün sadece
![]()
Tokyo saatine göre yaşıyorumSen ülke değiştir kanka.Gündüzün sana nasıl birşey olduğunu anlatabiliriz
![]()
İşim olmazsa çıkımıyorum zaten ortalık karışıkhaftaya başlayacam çalışmaya bakalım neler olacak
vay arkadaş o zaman gündüz dışarı hiç çıkmıyorsun nasıl oluyor aga ya brezilyadakilerle aynı sistemde yaşıyorsun oraya gitsen hiç zorlanmazsın![]()
Bende bir keresinde öyle çok geç saatte kalmıştım ama 2 gün uyumumaştım sonra kalktığımda bende 35'lik votka devirmiş gibi hissetmiştimTokyo saatine göre yaşıyorum![]()
ya bırak aga fazla zorlamamak lazım adam istemiyor ne hali varsa görsün kendisine yalvarttıran tipleri sevmem eskiden forumda en sevdiğim kişilerden belkide 1.siydi. ama artık pek bir sevgi beslemiyorum bizi takmayanı bizim yanımızda olmayanı bizi küçük göreni biz silerizEskilerden xantier vardı şimdilerde @Amoureux.Tamam diziyi izlemiyorsun da sohbete katıl
![]()
Ben hep öyleyim uyanıncaBende bir keresinde öyle çok geç saatte kalmıştım ama 2 gün uyumumaştım sonra kalktığımda bende 35'lik votka devirmiş gibi hissetmiştim![]()
aga o değilde Doğunun yanında sende tavuk oluyorsunBende bir keresinde öyle çok geç saatte kalmıştım ama 2 gün uyumumaştım sonra kalktığımda bende 35'lik votka devirmiş gibi hissetmiştim![]()
Vardır bir sebebi yoksa o unutmaz biziya bırak aga fazla zorlamamak lazım adam istemiyor ne hali varsa görsün kendisine yalvarttıran tipleri sevmem eskiden forumda en sevdiğim kişilerden belkide 1.siydi. ama artık pek bir sevgi beslemiyorum bizi takmayanı bizim yanımızda olmayanı bizi küçük göreni biz sileriz
La beni referans gösterme ben normal değilimaga o değilde Doğunun yanında sende tavuk oluyorsun![]()