xemrexxx Forumda 4.Yılını İçtenlikle Kutluyoruz !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Forumda herkesin ortak sevdiği @xemrexxx arkadaşımızın buna bende gülüyorum ama neyse:F Forumda 4.yılı 18 mart tarihinde dolmuş @Harunnn60 arkadaşımızın bana hatırlatmasıyla geçte olsa konuyu açıyorum kendiside süpriz parti istiyordu beklemediği anda açarak süprizde yapmış olduk bence kutluyorum kendisini nice forumlara :Z
buda hediyen asıl süpriz @destere pastandan çıkıyor hahaha :F:F:F
dsc_0142.jpg

@destere @Bully @denizz19 @cookies @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash @gizem ak @vadikızı

@xemrexxx 4 yıldır kahrını çekiyoruz tosbağa artık tüm foruma bişeyler ısmarlarsın umarım...
bu gece masraflar senden :)) mesela foruma aldığın pastadan pll nin kızları çıksın bize sürpriz olur :))

bu arada başlık olmamış @Çiğdem :) sanki düşmanına konu açıyormuşsun gibi ıyy o nasıl başlık ya özensiz zevksiz hogatha :))

@xemrexxx 4 yıldır kahrını çekiyoruz tosbağa artık tüm foruma bişeyler ısmarlarsın umarım...
bu gece masraflar senden :)) mesela foruma aldığın pastadan pll nin kızları çıksın bize sürpriz olur :))

bu arada başlık olmamış @Çiğdem :) sanki düşmanına konu açıyormuşsun gibi ıyy o nasıl başlık ya özensiz zevksiz hogatha :))
aaa 1 hafta geçmiş üstünden ne deseydim ayol bu arada pastasından sen çıkıyorsun
:A:A:A

küfreder gibi bir başlık olmuş :)
(emre forumda 4. yılı )
bir kere emrenin forumdaki 4. yılı veya emre forumda 4. yılını tamamladı veya tosbağaya 4 yıldır katlanıyoruz şeklinde yazsa yine olmuş diyeceğim :)
ama burda cümle bile devrik sanki @Çiğdem- in kafasına silah dayamışlarda zorla konu açtırmışlar baan böyle konu açsalar konuya girmem :) hatta zaten bu konuya @xemrexxx de girmemiş haklı valla :) öyle küfreder gibi konumu olur :))

4.yılı doldu diyecektim geçtiği için dolmuş dedim ne var ayoll:F:F:F
Ama okurken bir sitem varmış gibi anlaşılıyor. :A

(emre forumda 4. yılı )
bir kere emrenin forumdaki 4. yılı veya emre forumda 4. yılını tamamladı veya tosbağaya 4 yıldır katlanıyoruz şeklinde yazsa yine olmuş diyeceğim :)
ama burda cümle bile devrik sanki @Çiğdem- in kafasına silah dayamışlarda zorla konu açtırmışlar baan böyle konu açsalar konuya girmem :) hatta zaten bu konuya @xemrexxx de girmemiş haklı valla :) öyle küfreder gibi konumu olur :))
Ben aç dedim zaten yoksa unutmuş. :D B12'sinde kesin birşey var bu kızın. :D

Ama okurken bir sitem varmış gibi anlaşılıyor. :A

Ben aç dedim zaten yoksa unutmuş. :D B12'sinde kesin birşey var bu kızın. :D
(emre forumda 4. yılı )
amann o yer cücesine fazla bile bence :A:A:A

@destere yi pastasına koyup yolladım daha ne isteyecek @xemrexxx benden
:F:F:F

Forumda herkesin ortak sevdiği @xemrexxx arkadaşımızın buna bende gülüyorum ama neyse:F Forumda 4.yılı 18 mart tarihinde dolmuş @Harunnn60 arkadaşımızın bana hatırlatmasıyla geçte olsa konuyu açıyorum kendiside süpriz parti istiyordu beklemediği anda açarak süprizde yapmış olduk bence kutluyorum kendisini nice forumlara :Z
buda hediyen asıl süpriz @destere pastandan çıkıyor hahaha :F:F:F
dsc_0142.jpg

@destere @Bully @denizz19 @cookies @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash @gizem ak @vadikızı

@xemrexxx kıymetimi bil. :X :A

4.Yılın kutlu olsun bende sana Sansa'lı resim. :bhr:
tumblr_msm96uQNb81qhpm6ho1_500.gif

4 senedir sabır cekiyoruz. Tebrikler bize :D

@Çiğdem- e laf atacağına kendine bak :(

türkçe değil Türkçe
herkese çok teşşekkür ediyorum macun hariç tebrik etmemiş.ss neyse havalı bir giriş yapayım:A