Ben açacağım konunu zaten. Bir güzelde süsleri böyle.
ayy teşekkür ederim kardeşim benimm
Ben açacağım konunu zaten. Bir güzelde süsleri böyle.
ifadelerin yanındaki list yazısına tıkla orada yazıyor cnm @xemrexxx okumuşniye teşekür ettinki ? seni kutladığımı hatırlamıyorum )
yine olmamış forumdaki olacaktı ki olmayınca yine havada kalmış cümle )
@Çiğdem- bir daha müdahale et başlığa )
bu gül gibi mesajımı okudum diyip geçen hangi kazulet? bir bulsam @Çiğdem- in oklavalarının önüne atacağım tosbağayı )
içide dışıda güzel kızın sadece türkçeyi giresunca konuşuyor
Tüp mü
ifadelerin yanındaki list yazısına tıkla orada yazıyor cnm @xemrexxx okumuş
doğru demiş ? emre piknik tüplerden bu daha çok sanayi tüpü gibi duruyor )
ayy ne güzel şeyler paylaşmışsın insanın resimlere monte olası geliyor
emre tosbağasıymış okuyup geçen
bende destere ne zaman görecek diye bekliyordum yaa
resimler harika hepside benlik sen bu gül gibi resimleri @xemrexxx ye nasıl hediye edersin çarçur edecek kızları değerini bilemeyecek )
yanlış duymuşsun onun sevdiği zatı dopgül felixdir bunu armağan etsen mutlu olurduseviyor bu kızları diye armağan edeyim dedim
yanlış duymuşsun onun sevdiği zatı dopgül felixdir bunu armağan etsen mutlu olurdu
bu kim ayol
orphan black dizisinden felix i tanımıyormusun ? çok cahil kalmışsın bunu duymayan kalmadı çok meşhur biridir
aslında başlasan severdin dizi çok güzel hem hareketli hem fantastik hemde başroldeki kız harikaben o diziyi hiç izlemedim ya ondan bilmiyorum kim olduğunu
aslında başlasan severdin dizi çok güzel hem hareketli hem fantastik hemde başroldeki kız harika
hahahha aa olur olmazmı cnm zaten ilk konu başlığım şuankı zorumlu başlıkla pek alakası yoktu @destere @Harunnn60 laf ediyorlardı