Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hoşbulduk hacı bende sizleri özledimHoşgeldin aga ozlettin kendini![]()
yok be aga on numara beğendimŞu formaları kim tasarladıysa sarhoşken falan çizmiş galiba ulan bu ne spiderman miyiz biz Allah kahretsin![]()
yeni sistemin nedir aga bende deneyeyim o sistemi200 mesaj yazdim kafam bu hafta yorulmadi yeni sistemimi buldum
Sabaha kadar buradayim aga yarin davutoglu geliyor gecmen imkansizseni geçecem aga![]()
Hiç beğenmedim sonuncu oluruz bu formalarlayok be aga on numara beğendim![]()
aga ben meseleye formanın üstünde duran ay yıldızlı logonun durduğu yerden bakıyorumHiç beğenmedim sonuncu oluruz bu formalarla![]()
18.00den itibaren Beyaz Tvde ki sozleri olaylari falan yorumluyorum eskiden mesaj hedefim yoktu simdi en az 70 mesaj siniri koydum.
oraya mı geliyor ne içinSabaha kadar buradayim aga yarin davutoglu geliyor gecmen imkansiz![]()
aga senin kadar iyi canlı anlatım yapanı görmedim sağ kolum olmanla şeref duyuyorum adamım18.00den itibaren Beyaz Tvde ki sozleri olaylari falan yorumluyorum eskiden mesaj hedefim yoktu simdi en az 70 mesaj siniri koydum.
o değilde antalya stadı dehşet olmuş çok hoşuma gitti ne stadlar yapılıyor
aga ben meseleye formanın üstünde duran ay yıldızlı logonun durduğu yerden bakıyorum![]()
Acilis icin geliyor Menemene ben sehirde yasadigim icin otobusle gidecez 2 saatlik yoloraya mı geliyor ne için![]()