- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Atv ekranlarında hafta için her akşam Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen evlendirme programında olaylar durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde gelin adayı Nevruz Hanım'ın yaptiği hareketler seyircinin tepkisini çekmiş ve Nevruz Hanım'ın artık ekranlara gelmeyeceği açıklanmıştı.
Bu durum üzerine Nevruz Hanım'a ne olacak soruları gündemi meşgul etti. Olaylı gelin adayı Nevruz Hanım dün Seda Sayan'ın sundugu Star tv'de ekranlara gelen Evleneceksen Gel adlı programındaki damat adayı Yusuf'a talip oldu. Yaşanan bu olayla Nevruz, Seda Sayan'a mı transfer oluyor sorusunu akıllara getirdi. Reyting kaynağini başka programlara kaptırmak istemeyen Esra Erol ve ekibi Nevruz ile ilgili canlı yayında apar topar bir açıklama yaptılar.
Esra Erol ve Nevruzdan Açıklama
Nevruz Her Zaman Bizimle Beraber
Bu yaşanan olaylar yuzunden Nevruz yine Esra Erol'a çıkmak zorunda kaldı. Yapılan açıklamada Esra Erol şöyle konuştu;"Nevruz bizimle beraber, bir rahatsızlıkla ilgili tedavi olacak. Bu süre zarfında beraberiz. Biz ilk kez birlikte konuştuk. Ama ne Nevruz'muş."
Nevruz Hanım iddialara böyle cevap verdi;"Başka bir programda adım geçmiş. Kimseyi aramadım. Sesim de olmadı. Böyle bir şey yalan. Ben hala buradayım. Esra Hanım'ın da söylediği gibi tedavi sonrasında da burada olacağım. Bazen geliyorum, uğruyorum. Ben bu programın gözetimi altındayım. Bunu böyle bilmenizi istiyorum."
İşte İddialara Gelen Cevap
İşte Yaşanan Olay Anı (50.dk)