Kurtlar Vadisi Pusu 288.Bölüm Fragmanı

işte bu ya bu müzik on numara olmuş hele şükür değiştirdiler müziği :D fragman süper olmuş perşembeyi büyük bir merak heycan ve özlemle bekliyorum kemancıda gelmiş hadi bakalım :D

Fragman müziği değişmiş sonunda akıl edebildiler bunu :) Beğendim fragmanı SİS'in ışidle değil de biraz da örgütle mücadele etmesi iyi olmuş.

"Benim babam kim?" Sorusuna ne cevap verecek aceba Usta :)

kemancı sahaya inmiş ; terör konusu işlenmeye devam ediliyor

Fragman müziği değişmiş sonunda akıl edebildiler bunu :) Beğendim fragmanı SİS'in ışidle değil de biraz da örgütle mücadele etmesi iyi olmuş.

"Benim babam kim?" Sorusuna ne cevap verecek aceba Usta :)
Son cumlen fragmanin en dandik yeri iste tabii ki Fehmi dicek aciklasaydi frqgmandada yer alirdi.

Bu arada fragman müthiş bu muzigin ustune muzik koymam hakaret olur :)

Son cumlen fragmanin en dandik yeri iste tabii ki Fehmi dicek aciklasaydi frqgmandada yer alirdi.

Bu arada fragman müthiş bu muzigin ustune muzik koymam hakaret olur :)
aynen aga hiç uğraşma bundan iyisi yok en sevdiğim müziklerden biri ama her hafta değiştirilmeli mesela haftaya istanbul mix olsa on numara olur :D
damdaki kemancıda geldi bakalım neler yapacak :D

Yusuf iyice küçük Emrah'a bağladı. :) Onun dışında fragman tam istediğim gibi bol aksiyonlu.

Baba oğul ilişkisi sıktı ya gerisi iyi çatışma bol bol izleriz bu bölüm.

Fragman merak uyandırdı terörü ele almaları gerekiyordu zaten artık mantıklı olmuş fragman müziğinin sonunda değişmesine de ayrı sevindim. merakla bekliyoruz..

@vadikızı @Polat Şaşmaz @takas diziyi izlemeyi geçen bölümden sonra bu fragmana bağladım. İstediğim gibi olmayınca maalesef bu güne kadar büyük bir zevkle izlediğim diziyi bırakma kararı aldım [emoji17]
aga sen vadiyi bu kadar basit düşüncelere mi bağlıyorsun hayal kırıklığına uğradım fragmanla kurtlar vadisi bırakmak nedir ya şaka mı yapıyorsun :D

aga sen vadiyi bu kadar basit düşüncelere mi bağlıyorsun hayal kırıklığına uğradım fragmanla kurtlar vadisi bırakmak nedir ya şaka mı yapıyorsun :D
Aga bilmiyorum artık izlerken zevk alamıyorum. Bu benim kişisel görüşüm yanlış anlaşılmasın lütfen.
Niye aga bi sebep belirtmeyecek misin ? Yoksa sabaha kadar tahmin etmeye mi çalışalım :A
Aga dedim ya zevk almıyorum diye [emoji2]

Aga bilmiyorum artık izlerken zevk alamıyorum. Bu benim kişisel görüşüm yanlış anlaşılmasın lütfen.

Aga dedim ya zevk almıyorum diye [emoji2]
Aga zevk almamak bence bi sebep değil. Eğer bu bir neden sayılsaydı biz yüzelli kere bırakmıştık bu sezon :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak